REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Taximetriștii din Constanța, AMENDAȚI de polițiștii locali și rutieri!

Taximetriștii din Constanța, AMENDAȚI de polițiștii locali și rutieri!

Replica API 4 octombrie 2019 | 02:33 295

Polițiștii locali împreună cu lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Constanța, în data de 2.10.2019, au executat acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale referitoare la transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere.

Astfel, au fost depistate o serie de nereguli rutiere pe drumurile publice și în zone de interes comunitar din municipiul Constanta, fiind aplicate 30 amenzi contravenționale în cuantum de 6.495 lei, din care 20 de abateri contravenționale au fost constatate pentru nerespectarea prevederilor Legii Nr 38 /2003 privind transportul in regim de taxi și în regim de închiriere și H.C.L nr.464/2003 privind transportul de persoane sau bunuri în regim de taxi sau de închiriere, iar 10 sancțiuni contravenționale au fost constatate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G nr. 195/2002 ( Codul Rutier) privind circulația pe drumurile public. Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai amarule, daca clientul vrea sa mearga 300 de metri care este problema. Aaaaaa, acum am inteles ca la o cursa de 300 metri nu poti sa pui maimuta ca bate la ochi. Toti nespalatii astia numiti taximetristi trebuie sa dispara.
5
2
pentru habaucii care vor uber. bai ignorantilor banii dati la uber sa duc in strainatate nu raman in oras. eu sunt pro taximetre locale
2
7
Cu un idiot jegos ca Lica Neagu, in fruntea lor, nu e de mirare ca majoritatea taxiurilor put a sudoare si a fum de tigara, scaunele sunt jegoase , ca si cei mai multi soferi, iar masinile scartie din toate incheieturile. Tariful nu este mare, dar ca sa ajunga la alt nivel si prestatiile sunt pe masura. Rar vezi taximetrist barbierit, la camasa, cu odorizant placut in masina si care sa vorbeasca politicos. Asa ca manivelele care se cred zmei si considera ca fara ei moare Cta, se inseala. Iar daca nu le convine, mars la munca ! Nu le duce nimeni dorul
6
2
7 anii de acasa ,uni dintre iei nu ii au lipsesc cu desavrisire.,,,,,cinste parintilor care sa ocupat de educatia lor .
7
2
Foarte bine! Poate isi schimba comportamentul, atitudinea si masinile. Atat Uber cat si Black cab, au masini noi, soferi curati . Nu vezi transpirati, nu papuci....
12
3
Si in timpul asta UBER Black Cab si altii fac transport fara nici un fel din cele 14 acte necesare. Mi e scaaaarbaaaaaaaaaaa....
7
2
In primul rand puneti-i sa se spele, apoi sa nu mai fumeze in masini, apoi rablele sa dispara, apoi sa respecte regulile de circulatie iar , in final ,cei care incalca de 2 ori regulile sa ramana fara autorizatie.
16
4
Ce credeti ma lesinatilor ca o sa faca Uber-ul cu 2-3 ste de masini! Chiar atat de prosti sunteti de nu vedeti ca atunci cand este cate un festival sau vara nu fac fata 2000 de taxiuri si stati cu limbile scoase dupa un taxi! Toti injurati,toti latrati dar sa stiti ca printre hoti mai sunt si corecti! Bai bine ma hahalerelor care nu va mai suportati saracia si vreti sa mergeti cu taxi 300 de metri credeti ca taximetristul este jigodie? Vreti taxiuri corecte,atunci sa fie preturi ca in occident 4-5 euro pe km iar pt distante scurt 5-6 euro pe km sa va vad ca mai mergeti cu taxiul!
9
13
Sa va dau la muie taximetristilor
12
15
eu folosesc doar uber si asa va sfatuiesc si pe voi
9
7
Sa stiti ca merita sa fie amendati. Sunt un pericol pe sosele.
15
6
Au ajuns soferi la firme de taxi...Ce imputiti aveti dragi patroni
21
4
dragilor, uber daca vine,ca nu o sa vina, o sa ia orice masina.loganurile galbene vor fii rosii albastre samd.si tot aceiasi puscariasi si colorati vor face si uber.calmati va.ca nu vine niciun uber
8
4
ardei pe baieti!!!
16
4
Folositi transprtul in comun,renuntati la serviciile lor si-i bagati in faliment.Probleme apar cand faci preinfarct si nu vine salvarea,cand te-au injunghiat recuperatorii camatarilor si ai viscerele in palma atunci nu mai tii cont de maimutica!
15
2
Sa vina UBER , sa vina UBER , sa vina UBER .....la bajeti
20
6
La cora au maimute pe taxi faceti razii acolo o cursa de la cora pana in km5 face 25 30 lei pe timp de zii bagaleas pulan morti
17
2
Orice pirnaias,tigan,trintor se face taximetrist...e grea munca...vedeti ce fete de borfasi au la gara..De aia se spune ca at de taximetrist.
30
4
Hai su-...o
9
14
UBER ne va scoate din mocirla asta de masini substandard, murdare, evaziune si negocierea cu taximetristi a preturilor, refuzul curselor, etc.
28
4
Cam doua milioane o amenda, nici de centura nu e atat amenda
11
0
Pentru 'city taxi', hai sa-ti explic cum stau lucrurile in tara asta ca esti pe dinafara, nicio masina nu e a firmei respective, Romaris, City etc. Fiecare masina e trecuta pe o societate, masinile sunt colaboratoare cu dispeceratele respective, mai informeaza-te. Deci de exemplu daca vrei sa-ti bagi masina pe taxi trebuie sa-ti faci societate.
9
3
Pe patronul de la CITY TAXI nu il obliga sa repare stiltii de protectie distrusi acum vreo doua luni la intersectia Mihai Viteazu cu Ctin.Bratescu de o masina a firmei? ,cu atit mai mult ca zilnic, politia locala, patruleaza in zona respectiva.
3
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468