REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Te DUCI la IPANERA și PLECI... PLIN de BUBE

Te DUCI la IPANERA și PLECI... PLIN de BUBE

Replica API 29 iunie 2021 | 00:19 16981

Restaurantul Ipanera din Mamaia pare a sta în mjlocul unui scandal gata să izbucnească. Astfel, mai mulți clienți care au vizitat locația se plâng că s-au umplut de bube. Cu toate că, inițial, au crezut că e vorba despre o toxiinfecție alimentară, s-a dovedit că, de fapt, a fost din cauza stufului. Astfel, potrivit reprezentanților restaurantului, terasa a fost acoperită cu stuf, care nu a fost tratat cum trebuie, și, din această cauză, insectele aflate în el, au pișcat pe toată lumea, chiar si pe angajații Ipanera. Cu toate acestea, reprezentanții terasei asigură viitorii clienți că situația s-a rezolvat, localul beneficiind de o dezinsecție totală.

Cine trece pragul Ipanera... se umple de bube

Un client nemulțumit s-a adresat ziarului Replica de Constanța, pentru a se plânge de consecințele deciziei de a servi masa la restaurantul Ipanera: ”Aș vrea să reclam faptul că cine trece pragul restaurantului Ipanera, se umple de bube, de la redeschiderea terasei încoace. Am sunat la ei să îi sesizez și au dat vina pe stuful de pe acoperiș. Acum 2 zile a mers o colegă și s-a umplut de bube, deci ei nici până în clipa de față nu au luat măsuri.”

Problema s-a rezolvat

Contactați pentru un punct de vedere în privința acestor probleme, reprezentanții Ipanera au declarat: ”Știm despre această problemă dar acum totul s-a rezolvat, am făcut dezinsecție totală. Ne pare rău pentru toți clienții care au avut de pătimit, dar chiar nu am știut ce se ascunde în acel stuf. Toți angajații au fost pișcați de acele gâze, ei au aceleași bube pe corp.”

Cine deține Ipanera

Restaurantul Ipanera este deținut de către firma C & C CONCEPT DIRECT SRL, administrator fiind Iacob Cristina Miruna. În anul 2020 firma a avut un venit de 1 601 597 lei și un profit de 408 064 lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astept sa ma cauti Cezara. Hai in mm
2
0
Si noi am fost in gasca de 4 acum 2 saptamani si toti ne-am umplut de bube.
0
2
Mai cocosat incult,ai grija cum vorbesti,ca te gasesc daca vreau!!!!
0
5
Macar a reusit sa plece si nu i-au pus si in bautura ceva ca pe acolo prin zona,acum pana corbului pe washing machine bani p s d si Vine too ,la cort,ca plecase mai devreme.
1
2
Cezara, tu ce mm te bagi aici in discutie? Ca nu se vb de covid cum esti o is uita. Habar nu ai unde e ipanera dar vb si tu sa nu mori de foame frustato
5
2
doar numele de el, cine ar vrea sa se duca acolo si samearga la doctor dupa?
12
9
Vezi Miruno cind nu dai taxa de protectie, toata lumea se umple de bube,
24
6
domnu', lasa vrajeala asta cu santaj mediatic. nu ca n-ar fi adevarat in alte cazuri, dar aici e pe bune. sunt plin de bubele lor. daca e de bani, mai bine sa puna ceva peste la bucatarie. ce motiv avem sa dam in ipanera cand atatia ani am fost acolo si a fost ok ?
10
13
NISTE IDIOTI
10
3
Nu le-a facut cinste la jurnalisti?
22
10
Ce nenorocite! Gazele. Nu le simti, nu le vezi, se ascund in buzunare si te pisca toate a doua zi. Pe la incheieturi si pe spate.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468