REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Te lasă fără cuvinte: cu ce s-a ocupat femeia din gașca traficanților de cocaină prinși pe Autostrada A2

Te lasă fără cuvinte: cu ce s-a ocupat femeia din gașca traficanților de cocaină prinși pe Autostrada A2

Replica API 26 ianuarie 2019 | 15:04 2159

Detalii incredibile în dosarul indivizilor care au expediat, prin curier, droguri din Olanda, pentru a le vinde la Constanța. Vorbim despre Neculăeş Daniel Valentin, Amet Baiar Bilghin, Ianoş Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina, care au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, începând cu 23 ianuarie 2019 şi până la data de 21 februarie 2019 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.

sursa foto: Facebook

Potrivit procurorilor DIICOT Constanța, s-a reţinut faptul că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul Ianoş Albert Feri împreună cu inculpata Huzuneanu Mihaela Mădălina au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc).

Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul București prin intermediul inculpatului Amet Baiar Bilghin și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

În fapt s-a reţinut că începând cu vara anului 2018, inculpaţii Neculăeş Daniel Valentin, Amet Baiar Bilghin, Ianoş Albert Feri și Huzuneanu Mihaela Mădălina, împreună cu alţi suspecţi, au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică.

De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul Ianoş Albert Feri deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac.

Noutatea, mai exact surpriza este aceea că Mădălina Huzuneanu, singura femeie din gașca de interlopi, a lucrat în presă, la o televiziune din Constanța. Conform surselor noastre, ea este de circa 10 ani iubita unuia dintre bărbații alături de care a adus droguri la Constanța.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gabor s a suparat pe Ianos ca numai primul avea dreptul sa vanda marfa de la confiscari si ala s a bagat peste el. Scandal intre unguri nu e treaba noastra. Noi oricum avem dealeri de unde sa luam daca e nevoie.
0
0
O zdreanta.
0
0
Da ti replica in judecata pentru ca sau folosit de numele nu e prima oara cand fac asta .....dau prea multe detalii care ar putea dauna
0
0
mue la toti ei si la interlopi astia de 2 lei ..
6
0
De ce nu spuneti cine este amet baiar bilghin???si o sa va dati seama cine ia turnat!eu iam zis sa nu umble cu ei!
1
5
Cine e Feri un bulache la fel ca fratele lui Vasile Grigorenco ca da se fecusera mari dezvoltatori imobiliari au facut si ei 2 case ,poate da dumnezeu si mai curata garda dintre voi asa zisi baieti smecheri de km 4-5,sifonari si tragatori va stiti voi fetitelor Birlic sa nu ati uiti fustita
9
0
Sa ii umplu gura lu ma.ta de diarie daca mai folosesti cuvinte pe care le inveti la psihopatu de Mircea Badea. Deci grupul e sifonat sau filat de 1 an da ei se credeau baieti. Cine stie ce arfe in ei si in ce coduri vorbeau la telefon te ia scarba. Ei erau baieti dar i.a lasat sa faca fapte
4
9
... lucratoarei din Presa de cacat ! Sa putrezeasca in puscarie impreuna cu ... iubitu' ! Traficanti nenorociti , au nenorocit copii si familii ! Sa putreziti in iad toti care le luati apararea ... cu prezumtia de nevinovatie a pizdii masii ! 30 se ani sa stea in parnaie , javrele draq !
31
3
Si eu de unde mai cumpar faina acum ?
7
7
astea s valorile Constantei. Toate pizdele vor sa fie ca asta si toate pulile vor sa fie mari, grasi si bombardieri. A trecut vremea cand inteligenta se masura in IQ, acum se masoara in kg de osanza.
42
0
Ba javrelor care scrieti articole de doi bani. Pana una alta exista prezumtia de nevinovatie. De cand pula mea va permiteti voi sa dati nume fara sa existe o condamnare definitiva? Si chiar si asa tot nu aveti dreptul conform legii.
5
45
Fa taraturo o injecta pe ma ta in gura pisamas pe tine de prostituata fara termen! Probabil esti in aceasi retea de interplopi si tarfe manelizati si cocliti! Nu va saturati neam de munca de jos adica in genunchi sugacelor!
25
3
Va luati aiurea de fata, o dati de parca injecta copii turistilor cu heroina, frustratelor
4
38

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272