REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TELENOVELA de la Valu lui Traian, cu minora care-şi ‘revendică’ bebeluşul continuă!

TELENOVELA de la Valu lui Traian, cu minora care-şi ‘revendică’ bebeluşul continuă!

Replica API 13 decembrie 2017 | 00:00 372

În instanţă

În instanţă

Cazul mamei minoră din localitatera Valu lui Traian, care acuza, zilele trecute, că bebelușul de numai câteva luni a fost încredințat pe nedrept bunicilor din partea tatălui (copilului n.r.) este monitorizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța. După o serie de scandaluri, unele chiar televizate, s-ar părea că cei doi tineri au ajuns la un consesns cu privire la custodia copilului.

Potrivit unui comunicat al DGASPC Constanța, luni, 11 decembrie, o echipă din cadrul instituției s-a deplasat, din nou, atât la domiciliul tatălui, Nicușor Zlate, în vârstă de 19 ani, din Valu lui Traian, cât și la cel al mamei minore, Ionela Geanina S., în vârstă de 16 ani, din Murfatlar. Reprezentanții DGASPC au reevaluat situația celor doi și au discutat cu ambele părți implicate.

”În urma discuțiilor, cele două părți au stabilit de comun acord ca, până la pronunțarea definitivă a Instanței, bebelușul să stea câte două săptămâni în familia maternă și câte două săptămâni în familia paternă. Mama a cerut Ordonanță Președințială pentru încredințarea și stabilirea domiciliului copilului iar tatăl a depus cerere pentru a obține tutela copilului. De asemenea, cei doi părinți vor participa la ședințe de consiliere de specialitate în cadrul DGASPC Constanța, iar o astfel de întâlnire va avea loc în cursul acestei săptămâni. Cazul va fi în continuare monitorizat de DGASPC Constanța”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții instituției.

Reamintim că săptămâna trecută, acest caz a făcut valuri, dat fiind că un bebeluș de numai câteva luni a ajuns mărul discordiei dintre cei doi tineri, unul minor iar celălalt major, care se acuză reciproc. Pe deoparte, tatăl copilului, Nicușor Zlate, susține că bebelușul trebuie săs tea la el, întrucât mama minoră este iresponsabilă, iar de cealaltă parte, mămica de numai 16 ani este de părere că orice copil trebuie să rămână lângă mamaă. Rămâne de văzut ce va decide instanța și cum se va termina întreaga ”telenovelă”.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat subt eu oe sici ma voi ocupa de decimarea lor!!! Clar??? P.S. Moarte tiganilor politicieni si a tiganilor functionari publici!!!
1
0
Bei. ....numai injurati natiunea inlocuitoare! In maxim 30 de ani tigani vor fii majoritari in RROMania
2
1
in aceste zile,cinstim memoria REGELUI MIHAI...omul care n-a uitat niciodata pe romani...este doliu national..iar noi ne chinuim sa aflam cum doi prapaditi ai soartei,si-au tras-o..si la cine sa ramana copilul,sursa sigura de profit financiar pe vreo 2 ani...aici este lupta...pentru bani...tiganii stau acasa,si-o trag....la greu...si fac plozi,care n-au viitor...
3
0
moarte tiganilor!!!
4
1
bai fratilor ce creier avea ea . . . era copila nu judecati ca nu stiti cu adv ce e in familia aia . . . da cioara aia tre sa se duca conform legii la cusca ,e bun de cambuzier . . . !
8
1
Ce ai cautat fa tampito la tigani! Sughita acum !Tampitelor maritati va cu Natia voastra tampitelor!
10
0
Tigani....se bat pentru bani dati de stat ca ajutor pentru cresterea copilului--
10
2
zlate -tigan astia se inmultesc cum dau flocii la coaie si pasarica
9
1
Intretinerea de act sexual cu un minor se pedepseate conform legi inresponsabilai fost cand ai futut o minora
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614