REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Teo, cucerită de un musculos feroce. Uite cum îl soarbe din priviri!

Teo, cucerită de un musculos feroce. Uite cum îl soarbe din priviri!

A.F. 13 octombrie 2022 | 00:00 326

Cătălin Botezatu a reușit să strângă, în același loc, toată lumea bună a Bucureștiului, cu ocazia ultimei sale prezentări de modă, marți, 11 octombrie.

Teo Trandafir nu obișnuiește să participe la evenimente mondene

Dintre vedetele care au dat curs invitației lui Bote s-a evidențiat Teo Trandafir, una dintre cele mai rare apariții la evenimentele mondene.

„Teo Trandafir vine doar la prezentările mele”, a declarat, la finalul evenimentului, Cătălin Botezatu. De altfel, vedeta de televiziune a avut loc în primul rând din fața podiumului, de unde a putut admira creațiile vestimentare ale designerului, scrie click.ro.

Teo Trandafir a onorat invitația prietenului Cătălin Botezatu

Doar că Teo Trandafir a admirat mai mult decât obiectele vestimentare! La apariția pe podium a manechinilor musculoși, Teo i-a sorbit pe aceștia din priviri, semn că i-a plăcut evenimentul organizat de prietenul și fostul coleg de la Kanal D.

Dintre vedetele care au răspuns „prezent!” invitației lansate de Cătălin Botezatu s-au numărat și Raluca Bădulescu, o bună prietenă și colaboratoare a designerului, Cătălin Cazacu și iubita sa, Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, Oana Roman, însoțită de fiica acesteia, Dan Bittman sau Elena Ionescu, ex-Mandinga și noul ei iubit, scrie click.ro.

Tema prezentării a fost stilul vestimentar inspirat, adoptat de fiecare în confortul propriului cămin. Astfel, Cătălin Botezatu și-a asumat să aducă o toamnă călduroasă și confortabilă, prin intermediul creațiilor vestimentare din materiale de calitate superioară, stilizate în așa fel încât să poată fi purtate acasă pentru a asigura o relaxare pe măsură.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212