REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Teo Trandafir, dezvăluire bombă despre viața amoroasă: „Nu am fost niciodată singură“

Teo Trandafir, dezvăluire bombă despre viața amoroasă: „Nu am fost niciodată singură“

A.F. 7 octombrie 2022 | 00:00 600

Teo Trandafir este o veterană a televiziunii și se află pe micile ecrane de peste 20 de ani, totuși se cunosc foarte puține despre viața ei amoroasă, vedeta afișând multă discreție la acest capitol. Iată că îndrăgita prezentatoare TV a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare, spunând că a avut mereu pe cineva alături, din punct de vedere sentimental.

Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micul ecran, însă în ciuda faptului că se află la TV de mult timp, prezentatoarea vorbește foarte rar despre viața personală, mai ales atunci când vine vorba de relațiile sentimentale.Teo este fericită atât în plan profesional, cât și personal, mai ales datorită fiicei sale adoptive, Maia, pe care o iubește mai presus de orice. Într-un interviu recent, Teo a făcut pentru prima dată dezvăluiri și despre situația ei amoroasă și a mărturisit că a avut mai mereu un partener alături, însă nu a dorit să se afișeze pentru a respecta intimitatea celui de lângă ea.

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă.“, a declarat vedeta pentru Viva, citează click.ro.

Teo Trandafir a recunoscut, voalat, că există un bărbat în viața ei, dar a precizat nu va vorbi despre acesta, deoarece ține foarte mult la intimitatea relației dintre ei.

„Nu voi vorbi niciodată despre bărbatul din viața mea fără acordul acestuia și, deocamdată, nu îl am. Este vorba despre oameni care au trecut prin viața mea și care nu și-au dorit să fie hăituiți prin magazine, a căror intimitate o respect mai mult decât pe a mea. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege.“, a mai adăugat Teo pentru sursa citată anterior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212