REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Terapie prin zâmbete, dragoste şi bucurie, la Infecţioase şi Spitalul Judeţean

Terapie prin zâmbete, dragoste şi bucurie, la Infecţioase şi Spitalul Judeţean

Replica API 2 iunie 2015 | 00:09 237

Atmosferă magică de Rusalii

Atmosferă magică de Rusalii

Ziua Copilului a fost sărbătorită într-o atmosferă magică atât la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Ap. Andrei”, cât şi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa. Pentru a-i face pe micuţii bolnavi să uite de boală, de suferinţă şi de tristeţe, societatea Arimex Comexim 2000 SRL şi Asociaţia Suflete Deschise si-au trimis spiriduşii să înlocuiască halatele albe şi să le ofere o rază de soare şi de speranţă. Magicienii şi clovnii i-au distrat şi i-au învăţat să joace bowling, iar Alba ca Zăpada le-a pictat chipurile. Prin plo-aie de artificii, Iepurasul uriaş şi Minnie Mouse le-au împărţit tuturor cadouri şi baloane în formă de inimioară.

Cei mici au fost răsfăţaţi şi cu un meniu special de Rusalii: supă de pasăre cu găluşte, şniţele din piept de pui şi pilaf cu legume, salată de varză, dar şi prăjituri cu ciocolată. “1 iunie este Ziua Internaţională a Copilului, ziua în care îi sărbătorim pe cei mici, dar Ziua Copilului nu trebuie să aibă limită de vârstă. Oricare dintre noi, fie că este copil sau adult, are voie să se simtă copil şi chiar este necesar ca macăr o dată pe an să lăsăm în urmă problemele de zi cu zi şi să ne întoarcem la inocenţă, să zâmbim curat şi să simţim că înfloreşte în inimile noastre dorinţa de joacă, de pozne, de alint”, a declarat Petre Preda, administratorul Arimex Comexim 2000 SRL, societate care asigură hrana zilnică bolnavilor din spitalele constănţene. Această frumoasă sărbătoare trebuie să ne reamintească despre responsabilitatea noastră, a părinţilor, faţă de copii, dar şi faţă de viitorul nostru. “Trebuie deci, sa fim preocupaţi în permanenţă educarea morală, sănătoasă, a tinerei generaţii, mai ales în conjunctura actuală, cand copiii sunt asaltaţi de tot felul de tentaţii din ce în ce mai periculoase şi mai provocatoare, pe care nu le pot birui singuri. Investind si avand grijă de ei, învăţându-i să trăiască frumos, să fie buni, să zâmbească, cu siguranţă, mai tarziu vom putea zimbi şi noi. Multumesc pe această cale tuturor binefacătorilor care s-au alăturat campaniei noastre ,,Fă fericit, un copil necăjit!” si fiti buni, faceţi bine. Desăvârşiţi binele este îndemnul nostru pentru toţi creştinii. Rugăm pe bunul Dumnezeu să pogoare raza harului Preasfântului Său Duh, cel de-viaţă-făcător, asupra sufletelor noastre şi a tuturor celor aflaţi în suferinţă, să-i binecuvânteze, să-i însănătoşească şi să le aducă alinare şi mângâiere, să le dea putere să întâmpine toate greutăţile zilelor ce vor urma”, a conchis Petre Preda.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108