REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Termoficare Constanța, anunț pentru constănțeni

Termoficare Constanța, anunț pentru constănțeni

Cristina BĂRBUCEANU 13 noiembrie 2022 | 09:43 4225

Echipele de intervenție ale societăţii Termoficare Constanța SRL au finalizat lucrările desfașurate pentru eliminarea avariei din zona parc gară și au început încărcarea instalației în scopul furnizării energiei termice. 

„Estimăm că astăzi, 13.11.2022, în jurul orelor 12:00, zona afectată de avarie va beneficia de energie termică.”, au declarat reprezentanții Termoficare.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romania 2022,tara UE! Constanta,oras maritim european fara apa calda si caldura! Rusine administratiei locale condusa de Vergil Chitac! Va ramane in istorie ca cel mai analfabet functional primar al orasului Cta din ultimii 30 de ani.Minciuna si nesimtirea e la putere! Pe 12 noiembrie a.c. presa locala anunta cu trambite si surle, furnizarea agentului termic pentru incalzire pt. cei racordati la sistemul centralizat de termoficare. Nici pana la aceasta data, 16 noiembrie, zeci de blocuri nu au caldura si nici apa calda. Presa locala este complice si tace! O mare parte din avarii nici nu sunt anuntate pe site-ul Termoficare Cta.Nu s a inventat termen pt incompetenta celor de la Termoficare fosta Radet. Pe site-ul suntem anuntati cu litere mari "A inceput modernizarea retelei termice a municipiului Constanta!" In prag de iarna? Ce ati facut din ianuarie 2021 cand s a votat planul de reorganizare al R.A.D.E.T. Constanta, tovarasilor?Sa nu uitam ca aceleasi minciuni ni le a servit si in anii trecuti acest habarnist de Eforie! Am gasit o declaratie a lui Chitac din decembrie 2020: "Reteaua dateaza de acum 50 de ani, in conditiile in care durata normala de viata este undeva la 20 de ani. Intervenim momentan punctual, acolo unde sunt cele mai grave probleme, urmand ca din primavara(2021) reteaua de transport sa intre intr-un amplu proces de modernizare. Vreau să vă asigur de operativitatea echipelor de lucru din teren si de efortul comun, sustinut 24 de ore din 24, pentru rezolvarea acestei probleme.Va asigur, de asemenea, de faptul ca voi fi prezent la fata locului, peste tot unde sunt probleme. Doar in teren poti intelege cu adevarat gravitatea unei situatii sau modul in care trebuie intervenit. Repet, Primaria municipiului Constanta, sub comanda lui Vergil Chitac, este un serviciu care functioneaza cu program non stop." De doi ani de zile,contraAmiralul inca se mai chinuie sa inlocuiasca conductele!Sa nu i uitam pe toti cei care s au perindat la conducerea Primariei Cta si care sunt toti vinovati in aceeasi masura.Dar niciodata nu a fost mai rau ca in ultimii doi ani. Drajilor ne vom incalzi la iluminatul festiv in valoare de 3,5 milioane de lei cheltuiti de Primaria Cta
0
0
Dati drumul la agentul termic (caldura)in Tomis Nord ca am degerat!altfel nu aprobati instalarea gazelor decit cu PRIORITATI! DNLE CHITAC SUNTETI OK LA VILA DIN EFORIE NORD?AVETI CALDURA?VREM SI NOI!
7
0
Grabiti in plm lucrurile ca inghetam ca niste cacati in casa!!!!!!
6
1
Alooooooo! Nu avem apa calda din august, nenorociților! HUOOOOOOO!
8
0
De cand se tot incarca instalatiile ,de vreo 2 luni,am crezut ca au bagat toata apa calda in Primaria Constanta sau la vila la Eforie!!Dormiti linistiti dragi constanteni, dl Chitac are de toate!
12
3
cat de nemernici sunteti. ati aparut la televizor in fata intregului oras, ati promis caldura din 12.11, suntem in 13.11 si nici gand de caldura. meritati sa fiti omorati cu pietre in piata publica pt. dispretul cu care tratati consumatorii
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212