REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

TEROAREA s-a REINSTALAT pe strada Justiției din Constanța!

TEROAREA s-a REINSTALAT pe strada Justiției din Constanța!

Replica API 3 decembrie 2021 | 22:57 11998

Cum intri pe Strada Justiţiei, în imediata apropiere a căii ferate, printre firme de construcţii, răsare o lume ruptă de realitatea constănţeană. Case dărăpănate, improvizaţii de locuinţe şi… gunoaie. Barăci în care se înghesuie zeci de familii, fără curent electric, practic trăind ca în Evul Mediu. Lipsa curentului electric a dus și la izbucnirea unui incendiu care putea deveni tragic. Astfel, potrivit informațiilor noastre, incendiul de joi, 2 decembrie, ar fi izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă. De-a lungul timpului, locuitorii de aici s-au confruntat și cu alte incendii dar și cu un așa zis sinucigaș care, la câteva săptămâni, se urca pe un stâlp și amenința că se omoară.

Potrivit reprezentanților ISU, în incendiul izbucnit joi, 2 decembrie, au ars 9 locuinţe pe o suprafaţă de cca 1000 mp. Incendiul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă, extinzându-se rapid la toate cele 9 locuințe. Pericolul a fost cu atât mai mare având în vedere că în barăci erau depozitate mai mult de 20 de butelii care ar fi putut exploda oricând.

Cu toate că pompierii au luptat eroic cu flăcările mai mult de trei ore, munca lor fiind îngreunată de către amplasarea locuințelor, locuitorii de pe Justiției tot nemulțumiți au fost.

Printre nemulțumirile lor s-au numărat lentoarea cu care au acționat salvatorii și lipsa de interes a tuturor politicienilor pentru acest cartier. Ba, mai mult decât atât, cei prezenți la fața locului dădeau sfaturi în privința stingerii focului.

Sinucigaș de serviciu

Pe lângă incendiile din ultimii ani de pe această stradă mai există și Cornel Ciobotaru, sinucigașul de serviciu. Acesta, în urmă cu câțiva ani, se urca pe un stâlp, o dată la câteva săptămâni, și amenința că se omoară.

Era cunoscut pentru metodele la care apela ori de câte ori era nervos: se urca pe stâlpii din zona Pod Butelii şi ameninţa că se sinucide, motivele fiind variate: că nu poate pleca din ţară din pricina buletinului provizoriu, ba că îi este dor de fosta soţie şi de copil.

Mai mult decât atât, Cornel Ciobotaru s-a confruntat și cu pierderea tuturor lucrurilor din cauza unui... incendiu. La acea vreme, bărbatul își acuza soacra că a pus foc intenționat.

Cornel Ciobotaru

Citește și INCENDIU de PROPORȚII şi SCANDAL pe JUSTIŢIEI: Mai MULTE BARĂCI s-au făcut SCRUM! VIDEO

El este individul care o dată la câteva săptămâni se urcă pe stâlp şi zbiară că se sinucide!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Strada Justitiei e ca justitia la nivel global,exceptand cateva zone,chiar seamana a Justitie de Baragan combinata cu Strasbourg si Haaga in spate la Caminul Cultural
3
0
Aha Hora sa ii zicem ALUPIGUS postacule
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920