REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Thrillerul SF „Gemini Man“ debutează în forţă în cinematografele americane

Thrillerul SF „Gemini Man“ debutează în forţă în cinematografele americane

Replica API 12 octombrie 2019 | 00:00 332

Thrillerul de science-fiction "Gemini Man", cu Will Smith în rolul principal, o nouă versiune animată a filmului "The Addams Family", "Gisaengchung", filmul sud-coreean laureat cu Palme d'Or la Cannes, comedia "Jexi" şi comedia cu accente horror "Little Monster" sunt principalele premiere din cinematografele nord-americane în acest sfârşit de săptămână, potrivit site-ului imdb.com

"Gemini Man" (Conspiraţia) este un thriller de acţiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine, la rândul său, ţinta unui agent operativ tânăr şi cu abilităţi speciale, care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry.

Filmul este realizat cu o tehnologie nouă - HFR (High Frame Rate) şi e regizat de Ang Lee şi produs de Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg şi Don Granger. Alături de Will Smith joacă de asemenea Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen şi Benedict Wong.

"The Addams Family", noua versiune a "Familei Addams" din anii 90, este un film de animaţie, regizat de Greg Tiernan şi Conrad Vernon, ale cărui personaje împrumută vocile actorilor Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz şi Finn Wolfhard.

Este o comedie ce spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieţi încep să fie serios afectate odată ce sunt puşi faţă în faţă cu gazda unui reality-show în timp ce pregătesc o mare reuniune de familie, pentru a sărbători un eveniment major, în stilul caracteristic clanului Addams.

"Gisaengchung" (Parasite), în regia sud-coreeanului Bong Joon-ho, este marele câştigător al ediţiei din 2019 a Festivalului de film de la Cannes. Filmul spune povestea familiei Ki-taek, care este în şomaj şi se arată foarte interesată de viaţa bogatei familii Park. Într-o zi, fiul lor reuşeşte să primească o recomandare pentru a preda cursuri individuale de engleză acasă la familia Park, ceea ce va fi începutul unui şir de întâmplări imposibil de controlat.

Protagoniştii filmului sunt actorii Kang-ho Song, Yeo-jeong Jo, So-dam Park şi Woo-sik Choi.

"Jexi" este o comedie despre ce se întâmplă când telefonul mobil este ceea ce iubeşti cel mai mult pe lume. Personajul principal, Phil, este dependent de smartphone-ul său: nu are prieteni, iar viaţa lui amoroasă este aproape inexistentă. Dar statutul său de pe Facebook este pe cale să se schimbe când îşi upgradează telefonul ce o include pe...Jexi, asistenta sa virtuală. Cu ajutorul său, Phil începe să aibă o viaţă reală, dar pe măsură ce devine mai puţin dependent de telefon, Jexi se transformă într-un coşmar...

În film, regizat de Jon Lucas şi Scott Moore, joacă actorii Rose Byrne, Adam Devine, Alexandra Shipp, Justin Hartley

În "Little Monsters", o comedie cu accente horror, elevii unei şcoli de muzică şi profesoara lor sunt nevoiţi să se erijeze în protectorii copiilor după un atac subit al monştrilor zombi. Personajul principal, Dave, decide să uite de recenta despărţire de iubita lui şi pleacă cu nepotul său Felix, într-o călătorie cu colegii săi de clasă şi atractiva lor profesoară, Miss Caroline. Totul pare normal, până când o invazie zombi zădărniceşte planurile de seducţie ale lui Dave.

Filmul, în regia lui Abe Forsythe, o are în fruntea distribuţiei pe Lupita Nyong'o, alături de Josh Gad, Alexander England şi Stephen Peacocke, printre alţii. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108