REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tomac: PSD, USR, UDMR - dezbat amânarea alegerilor; este inacceptabil

Tomac: PSD, USR, UDMR - dezbat amânarea alegerilor; este inacceptabil

Replica API 12 noiembrie 2020 | 00:00 1143

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a criticat miercuri PSD, USR şi UDMR, susţinând că aceste formaţiuni dezbat amânarea alegerilor parlamentare, în condiţiile în care, în prezent, "bătălia cea mai importantă" este cea cu virusul SARS-CoV-2 şi cu efectele lui.

Eugen Tomac

"Este inacceptabil, inacceptabil, absolut inacceptabil ce fac astăzi PSD, USR şi UDMR! În timp ce românii mor în spitale sau stau închişi în case şi trăiesc incertitudinea unei perioade extrem de dificile, acestor partide le arde de jocuri politice şi dezbat, astăzi, nici mai mult, nici mai puţin decât amânarea alegerilor. De la PSD nu are nimeni aşteptări. Ei consideră statul şi instituţiile lui nişte anexe de partid. Dar voi, de ce trebuie să le faceţi jocul?", a scris Tomac, pe Facebook.

În opinia sa, "fără complicitatea" senatorilor George Dircă (USR) şi Tanczos Barna (UDMR), PSD nu ar fi putut să readucă în discuţie o lege "care nu mai este de actualitate".

"Fără complicitatea distinsului senator Dircă de la USR, proaspăt ales adjunct al lui Iordache, şi a colegului său senator Barna de la UDMR, PSD nu ar fi avut cum readuce în discuţie o lege care nu mai e de actualitate, dar care face foarte mult rău. Toţi ştiu - PSD, USR, UDMR - că alegerile nu mai pot fi amânate. Doar aceste subiecte inventate le mai lipseau românilor astăzi, când bătălia cea mai importantă este cea cu virusul şi cu efectele lui", a adăugat Tomac, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mergeti la alegeri voi si cateii vostri de partid. Aveti respect pentru mortii de Covid, pentru muribunzi si pentru cei apropiati acestora. Va ganditi numai la ciolan.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212