REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

TOPUL BARONILOR cu cele mai MULTE MANDATE de PRIMAR din județul CONSTANȚA

TOPUL BARONILOR cu cele mai MULTE MANDATE de PRIMAR din județul CONSTANȚA

Replica API 31 iulie 2020 | 00:24 5600

Parlamentul a decis, la mijlocul lunii iunie, prelungirea mandatelor aleşilor locali până la 1 noiembrie. Prin acelaşi act normativ s-a prevăzut ca data alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 să se stabilească prin lege organică, cu cel puţin 60 de zile înaintea votării. La începutul lunii iulie, Senatul şi Camera Deputaţilor au adoptat legea care prevede organizarea localelor pe 27 septembrie. Printre cei intrați în cursa pentru un ”fotoliu” confortabil de primar se află și ”campionii” mandatelor, aflați chiar și la al șaselea.

Campion absolut în județul Constanța este Constantin Cimpoiașu care se află la conducerea comunei Gârliciu din anul 1996. Primar din partea PSD, acesta speră la încă un mandat, astfel că va candida la alegerile din 27 septembrie 2020.

Gheorghe Grameni este edilul comunei Mihai Viteazu și se află în funcție din anul 2000, din partea PNL. Până la încheierea ediției acesta nu a putut fi contactat pentru a afla dacă intenționează să candideze.

Mariana Gâju

Un alt primar longeviv dar în același timp controversat este Mariana Gâju, ”primărița” din Cumpăna. Om de frunte în PSD, aceasta se află, de asemenea, la al 5-lea mandat, conducând comuna din anul 2000. Își dorește încă un mandat, cu toate că, potrivit informațiilor noastre, locuitorii nu o mai doresc la conducere.

Mihai Soare

Mihai Soare este primar al comunei Siliștea din anul 2000, fiind unul dintre cei mai tineri primari, primul mandat reușind să îl obțină la doar 27 de ani. Susținut de PSD, dorește încă un mandat pentru a reuși să termine munca pe care a început-o.

Mugur Viorel Mitrana

Mugur Viorel Mitrana conduce comuna 23 august din anul 2000, fiind la al 5 mandat și face parte din PNL. Nu a putut fi contactat pentru a ne putea spune dacă mai candidează.

Gheorghe Stelian

Încă un primar din partea PSD este Gheorghe Stelian, primarul comunei Topraisar, aflat și el tot la al 5-lea mandat, în funcție din anul 2000. Nici acesta nu a putut fi contactat pentru a ne spune intenția sa în privința candidaturii.

Aceștia sunt cei mai longevivi primari din județul Constanța, și unii dintre ei speră ca ”domnia” lor să continue cu încă un mandat.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stelian e bun. Un fel de Carjaliu dar cu perdea.
0
0
Soare de la Silistea, este un alt gen de primar, mai rar intalnit: modest, saritor, mereu langa oameni, aproape de copii si tineri, iubitor de sport si de folclor. Si foarte bine pregatit. L-am cunoscut si sunt invidios pe silisteni. A facut multe in amarata aia de comuna. Mult succes, Mihai, iti ureaza Gogu Tehnologu
7
0
Avem si noi o maimuta care se iubeste cu secretara
4
0
Gajuleasa mai are de stat pana se imbogateste fisu ca lumea.
1
1
Mor labarii galbeni ca au si ei un primar si ala un nenorocit. Sa luati la muie si voi si famiile voastre de limbisti ordinari, de la mic la mare, toti votantii pnl. MUIE MALARIA GALBENA
3
4
Curajosul viceprimar de la Agigea nu il treceti la socoteala acesta a fost depistat de politie conducand autoturismul primariei beat si ia fost ridicat permisul de conducere 90 de zile un om foarte curajos
2
3
FLORIN MITROI DE CAND A PUS MANA PE COMUNA A DEVENIT LATIFUNDIAR . DACA AR FII SA-L CAUTE LA DINTI , ARE MII DE HECTARE DE PAMANT SI TOT FELU DE PROPIETATI . PE NUMELE LUI MAI PUTIN , PE NUMELE COPIILOR SI A RUDELOR .
5
0
Primarul din Castelu nu este ?
3
0
Cel mai harnic primar Mugurel 23 august?Poate cel mai puturos primar nu a facut nimic in 23 decat panselute in fata la primarie si drumul spre vilele si restaurantul lu Briceag in rest cerseste voturi cu asa zisa canalizare pe care vrea sa o faca in 23 dar mai dureaza 20 de ani.
2
2
Traian Cristea, de la Costinesti, primar din 89, nu se pune la calcul?
8
0
Potrivit informatiilor noastre!?! Care informatii?... Asa generic spus ramane un simplu atac la persoana. Si daca va inselati!?!... Iar informatiile sunt false!?!...
4
2
Se vede dupa fata ca e o tiganca hoata
11
2
Javrele rosii
9
8
Mugurel cel mai gospodar Primar,23,Pecineaga,Mosneni,Dulcesti,au iesit la lumina.Primarul din Mangalia sa ia exemplu de la un om gospodar.Nu mai vorbim de diferenta de buget.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272