REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Toți elevii din Constanța vor avea transport public gratuit!

Toți elevii din Constanța vor avea transport public gratuit!

Replica API 5 martie 2020 | 00:27 2770

Începând de joi, 5 martie, toți elevii din municipiul Constanța vor avea transport gratuit cu CT BUS SA. Anunțul a fost făcut de primarul Decebal Făgădău. Primarul a ținut să accentueze faptul că toți vor avea transport gratuit, inclusiv preșcolarii.

"Anticipez întrebările așa că răspund: da, toți elevii, de la grădiniță până la liceu" a transmis Făgădău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mergi prin mamaia si nu mai poti sa vezi lacul de costructii' mortii matii de primar jegos si imputit.
2
0
Ba harry, daca tot iubesti acest apelativ, in alte tari elevii sunt rasfatati si cu mese adecvate pentru copii care depun efort scolar, mai documenteaza te ce inseamna sa traiesti intr-un stat civilizat, BAAAAA
0
1
sambata si duminica toto asa gratuit?
1
0
cu ajutorul Bunului Dumnezeu poate, transportul va ramane gratuity si dupa alegeri. cine garanteaza acest lucru.
3
0
Un lucru bun, insa faptul ca este facut in prag de alegeri si avand in vedere ca e primar de 5 ani si inainte de asta a fost viceprimar, o transforma in nimic altceva decat o mita electorala.
3
2
Faptul ca in 4 ani nu ai facut nimic, si acum in ultimul an de mandat ai inceput sa faci treaba, Nu ai votul meu. Prosteala asta a prins candva, acum, nu mai tine. Sa nu mai zic ca nici nu ai inceput mega proiectele promise in 2016.
10
1
BA TERMINATI VA CU MOCANGEALA BAAA. pe banii vostrii se face cap de plute ce sunteti, si asa ii invatati de mici sa astepte sa li se dea gratuitati, ca numai atat ati stiut toata existenta voastra, sa va dea statul totul si voi sa stati sa va plangeti ca niste curve. Nu gratuitatile astea prostanilor o sa va faca copii mai inteligenti, de asta sa fiti siguri. Numai zic ca nu exista vreun stat in lumea asta sa dea gratuitati din ce moment electoratul stie ca tot banii lor sunt la mijloc.
11
4
a inceput campania! Fagadau da pomeni electorale...de cand a inceput mandatul nu a avut bani pentru a da gratuitati elevilor? acum are o revelatie si a gasit banii?
10
0
Nu-i nicio minune, dar sa nu-l auzim, mai tarziu ca nu are bani pt impadurirea orasului sau pt dotarea Spitalului de boli infectuoase, camere video si curatenie...Ideea este buna, dar asta este treaba unui primar.Ar trebui sa se elibereze abonamente pe baza adeverintelor de la scoli, nu sa circule gratis toata tiganimea.Iar pt pensionari, nu totul gratis, o reducere importanta ok, dar asa, moka toti, infractorii pot misuna si fura din buzunare pe banii nostrii. Si pune naibii camerele alea de supraveghere, ca suntem de rasu' curcilor.Pune pol locala sa tropaie si pe jos, prin piete, peste tot.
10
0
Ce bine.. In sfarsit, cu mic chiar si cu mai mare toti la gradi si scoala, fuga, nu mai conteaza ca suntem romi sau romani nu mai conteaza nici varsta, important este ca ne putem deplasa fara sa platim, la scoala si putem avea acces mai liber la scolire, educatie si civilizatie, fara sa ne fie teama ca vine controlul si ne este rusine ca nu am avut bani in buzunar in acel moment sa putem cumpara bilet, sa calatorim linistiti. In sfarsit! Multumim Tie Doamne, iti vom intoarce inzecit darul primit. Promitem sa luam note mari si sa devenim oameni de nadejde, sa ducem tara cat mai sus in lume.
4
7
Degeaba, nu te mai voteaza nimeni! Mai bine dadeai cate un plin de benzina parintilor care isi duc copiii pana la usa clasei cu BMW-ul sau cu Porsche-ul
14
3
Asta da, campanie electorala sustinuta din bani publici! Te pricepi, Decebal Slugau!
17
1
Fagadau vin alegerile se vede ..numai spune ca transportul este gratuit ca, nu este asa ..totul este platit de contribuabilul roman care are un serviciu ..nu si cei care le oferi ajutor social ..tichete respect ..diferite momeli ptr. voturi .sluga comunista .
21
2
Felicitari, domnule primar! O initiativa foarte buna.
2
20
Decii 4 ani nu ai facut nimic si acum te a gasit harnicia! Tu esti al meu dar eu nu sunt al tau!
19
1
Si rromii care nu au inceput inca scoala si au 30 40 ani?
26
0
Pentru cat timp? 4 luni ca dupa alegeri, daca castiga sigur nu va anula tot
18
1
Foarte buna ideea! Eu chiar nu voiam sa votez cu dvs dar acum pentru ca ati luat decizia asta o sa va votez si o sa imi pun si bunicii si parintii sa va voteze! Felicitari! Un primar adevarat, gospodar. Hashtag aloatdarasidat
2
21
Un lucru bun. Ca oricum nu da de la el? Contribuabilii, platesc. Noi cei care platim taxe si impozite. Nu primarul! Dureros e ca de ce tocmai acum cand mai e putin pana la alegeri? Oare au luat pulsul si si-au dat seama ca e groasa? Sa iti fie rusine ca nu ai facut acest lucru in primul an de mandat. Acum pute a kkt! Sa iti luam psdul in poola!
22
4
Pomeni electorale pe banii nostri. PSD inca nu a inteles ca de fapt asa se pierd alegerile, nu se castiga. De fapt cine mai plateste bilet la atatia asistati social de primarie. Cand se termina cu pomenile astea??? De ce trebuie sa subventionez eu pe parintii elevului??? Fagadau dispari !!! Unele pomeni cand se dau nu se mai pot retrage cu una cu doua si platim ca fraierii la taxe impozite si bilete. Oras infect.
25
1
De ce tocmai acum? Nu le dai si niste prafuri moca la liceeni? Macar la aia peste 18 ani, sa iti puna si ei o stampila pe bot.
21
3
Alegerile. Fagaboul spera
26
3
Pomana electorala in forma pura. 3 ani l-a durat in pl de copii si acum deodata vai dom'le transport gratuit. Inca putin si sper sa scapam de el.
34
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212