REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Traficanți prinși pe șosele cu droguri; doi indivizi au fost arestati preventiv. VIDEO

Traficanți prinși pe șosele cu droguri; doi indivizi au fost arestati preventiv. VIDEO

Cristina BĂRBUCEANU 21 noiembrie 2022 | 00:00 4575

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

În cursul zilei de ieri, 18 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța - Serviciul Antidrog au depistat, în flagrant delict, în municipiul Ploiești, județul Prahova, un bărbat, de 57 de ani și o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conținea 500 de grame de cocaină.

Totodată, asupra acestora au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7,34 grame de cannabis și 3 telefoane mobile. 

La aceeași dată, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și municipiul București, la locuințele celor în cauză, fiind descoperite și ridicate 28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, 3 telefoane mobile, un cântar electronic ce conținea urme de THC, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. 

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea celor 2 persoane pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cei 2 au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, de sprijinul B.C.C.O București și B.C.C.O. Ploiești, precum și al G.J.M. Ploiești și G.J.M. București.

Video: 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce au distrus moldovenii din abator (bcco) constanța acum au ieşit la atac prin Țară
1
0
Praduitorul sef din dosar e boca nu vrea la parnaie el ia dat si pe pitbul si rafte o sa vedeti
7
0
Pentru mine Cosmin Motrogan din Rasova ești iubirea vieții mele cu toate că tu ești cam 10000 lea din viața mea de artista de centura.ma poți găsi pe Facebook la pagina mea Alin Iovan de la comissaria de giseel și am absolvit facultatea de educație fizică și sport mooie pe centura.
5
0
Sifoanele nu mor, au exiatat si vor exista. Hal de bombardieri praduitori. Crezi ca vei scapa mai usor daca faci praduiala? Nu o sa-ti dea 10 ani, ci 240 de luni parnaie
2
3
Te când te am întâlnit pe tine Ionela mi ai distrus inima !.Sunt in stare sa tai toate pădurile de lângă Rasova sa te încălzesc pe tine și copilul tau Alex. știu că nu îți place munca Ionela fosta Chenaru dar îți plac măciucile.Familia Motrogan va fi continuare sponsorul tau Ionela muiandela pedofila.
3
1
Persoanele arestate sunt Adrian Ion Jugănaru, care, în 2005, aducea cocaină din Costa Rica alături de fiul secretarei Facultății de Petrol si Gaze Ploiești, Alexandru Robert Poiana.
3
1
Clar este de la Rafte și Pitbull. Persoanele prinse în flagrant..sunt din Ploiești,unde cei doi sunt arestați,percheziții făcute doar în Ploiești și București ,intr-un dosar DEJA EXISTENT ptr trafic de droguri..nu dosar nou acum ptr cei doi,..dar prinși de BCCO CONSTANTA?? Pai cum??Știau astia din Cta fără informații,de masina cu droguri,când,unde,ce,și cum?? Dar dacă Rafte și Pitbull sunt din Cta,au făcut un 16,și gata flagrantul.... Deci clar și cu indicii cei doi au făcut praduială.. Luna viitoare când expira mandatul de arestare,garantat scapă de arest..vor fi judecați în stare de control judiciar 100%.... Veți vedea,ca asa va fii...am informații de la oamenii mei....ca doar și eu sunt informator
7
1
A ciripit rafte ca sa scape mai ușor.
4
0
Toti dokeri din port au garage burdusite cu contraband. Doar asa ca chestie
5
3
Macar sa-i tina pana la varsta de pensionare
4
0
Praduiala de la Rafte și Pitbull
7
1
Mama mama ce praduieli se fac !!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212