REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tragedie la Lumina: o localnică a MURIT după ce a fost ATACATĂ de o scroafă

Tragedie la Lumina: o localnică a MURIT după ce a fost ATACATĂ de o scroafă

Replica API 8 octombrie 2019 | 00:33 585

Incident tragic în localitatea Lumina! O localnică a fost atacată de scoafa din gospodărie, suferind răni grave. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe. Din nefericire, femeia a decedat.

Femeia a mers să ii dea de mâncare scroafei, a alunecat, a căzut în cocină și porcul i-a mâncat mâna. În momentul în care au ajuns medicii, era decedată de ceva timp.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a cerceta modul în care s-a produs evenimentul.

”În jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că în curtea imobilului său se află o persoană decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că lângă o anexă gospodărească se află trupul neînsuflețit al unei femei, de 71 de ani. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit oamenilor legii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel care vrea sa cumpere ptr soacra porcul eu las cumpara ptr el..
3
1
Scroafa nu mai ie disponibila am cumparato eu
1
1
Scroafa o sa ia cu suspendare ca de obicei, pana la craciun cand parchetul va reusi sa depuna documentatia pentru re-evaluare si intr un final va fi hasita vinovata si pedepsita cu moartea undeva pe 20 decembrie. Ce destin, dar si ce moarte..
1
0
Articol scris de un retard...fara leg intre titlu si articol. 70% itre articolele din fituica aceasta sunt trimise pe wtapp de claudia tatarici, de multe ori dupa primul apel la 112, fara a se cunoaste adevarul, apoi corectate pe ici-colo, d se mai afla in dispecerat alte detalii. Salariul ar trebui impartit astfel: 80% la doctorita, dintre care 3 sferturi sa ajunga la fetele din dispecerat, restul de 20% la analfabeta care posteaza pe replica.
5
0
Eu inteleg ceva din textul articolului si altceva din titlul lui. Din titlu, inteleg faptul ca sarmana femeie a fost atacata de porc. Din text, inteleg ca femeia a avut un accident, a cazut in cocina, a murit din cauza socului cazaturii, corpul ei a ramas acolo o perioada mai indelungata si porcul a inceput, de foame, sa muste din el. Deci porcul nu a atacat-o. A muscat din ea, ulterior decesului. Pentru ca porcul, ca si cainele sau pisica, daca are foamea-n gat si dispune de un cadavru langa el, nu se sfieste sa-l profaneze.
11
2
E mana lu Dragnea.
1
5
n-am mai auzit asa ceva, si acum cine mananca scroafa aia are sa fie si canibal pt ca scroafa a mancat o mana de om
3
2
Si acum ii face dosal porcului ,3 ani lejer
9
1
Cine maninca cirnatii facuti din porcul ala? Sa-i manince piticu.
7
1
Un accident stupid si regretabil.
5
0
auzi ,,scenariu OROR " piticule spune ca ai mancat un H ca altfel e de ras in plm ...auzi ..oror
8
1
scenariu si stire oror, articol de fond pentru ...porci!
4
4
cumpar eu scroasa aia sa i o duc soacramii ca cine stie
19
3
ce stire!!!!!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614