REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

TRAGEDIE la Vama Veche! Un tânăr care joi ar fi împlinit 18 ani S-A ÎNECAT!

TRAGEDIE la Vama Veche! Un tânăr care joi ar fi împlinit 18 ani S-A ÎNECAT!

Replica API 5 septembrie 2019 | 00:28 1428

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 4 septembrie, în Vama Veche, în zona Stuf, acolo unde o persoană se afla în pericol de înec.

Un apel la 112 sesisa faptul că o persoană este în pericol de înec. La fata locului au fost direcționate: o ambulanță SMURD, șenilată, ambarcațiunea Albatros de la ARSVOM și elicopterul.

Au încercat salvamarii să intre dar, din cauza valurilor mari, nu au reușit. Din primele informații ar fi vorba de un tânăr de aproximativ 17 ani. Mâine, el ar fi împlinit 18 ani!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de rai puteti sa fiti?EU am fost acolo cu familia mea,am vb cu mama baiatului.Nu era nici un drogat,si nici nu era in larg,era aproaoe de mall!Baiatul venise cu mama si bunica la mare si ajunsese miercuri,miercuri a si murit!Joi ,era ziua lui...Condoleante mamie..femeia nu mai avea vlaga!
3
0
De cate ori e steagul rosu sunt turisti care ignora asta si inclusiv se cearta cu salvamarul. Ieri in Vama Veche erau valuri mari, vant si curenti care te trageau in larg. Pur si simplu nu intram in apa cand e steagul rosu, ce dracu e asa greu??? Salvamarii sau scafandrii nu sunt bataia lor de joc...sa isi riste viata pt niste inconstienti. Erau ieri pe mal cu SMURD, pompieri, scafandrii etc si nu se puteau apropia de apa. Da-l dracu de concediu...ca poti sa stai si pe mal si sa intri cand nu e pericol. Iar in Vama Veche faci cativa pasi si apa e adanca...Respectati steagul rosu!!!
4
0
Se poate intampla oricui,chiar si comentatorilor de gen ,,hateri''. Da,chiar asa.Poti face soc termic la intarea in apa,pot fi o gramada de factori care sa duca in final la inec,chiar daca e vorba de cei ce spun despre altii ca sunt prosti.
2
3
Marea este periculoasa in Vama, malul este destul de abrupt, iar valurile sunt puternice, neexistand in larg satabilopozi. Fara nicio legatura cu bietul copil, dar in Vama sunt gasti de minori care consuma foarte mult alcool in cluburi, de fapt ei sunt principalii clienti in orice club din tara. Apoi se indeamna la tot felul de lucruri si rezultatele pot fi dezastruase. In lipsa autoritatilor care sa verifice cine sunt clientii cluburilor, acesti copii pot fi victime oricand.
8
0
Hai mai, sariti cu condoleantele si parerile de rau!!! Asta este!!! Cand esti prost esti prost!!!!
7
1
Era cod ROSU deci baia interzisa. Daca a fost indisciplinat sau prost....se plateste
7
1
de sub mine
3
4
cautati pe utube capricorn one she is on the roof ca sa vedeti cum se da i veste rea. Drogalaul cautati.l la bulgari,acolo o sa.l duca curentii
2
8
bah esti cretin?cum sa faci site de dat vesti rele?. adica gen .zi mah lu nevasta mea ca vreau sa o las , nu nu mai bine spunei lu sormea ca a murit bunica...bah incredibil ce face o minte odihnita intr un cap fara creier..marsh in pizda matii de sugativa.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212