REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Traian Băsescu: USL îşi menţine politica de dezinformare

Traian Băsescu: USL îşi menţine politica de dezinformare

Replica API 4 decembrie 2012 | 00:00 181

Principalele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu de luni seară:

"I-am prevenit pe liderii USL că voi reacţiona dacă fac din mine subiect de campanie. Primul subiect e reacţia dată la instrucţiunile date de USL. USL îşi menţine politica de dezinformare.

USL susţine sus şi tare că preşedintele trebuie să fie neutru, dar îl folosesc în matrerialele de campanie. Primul mesaj: Europa îi cere lui Traian Băsescu să respecte rezultatul alegerilor. E o mare minciună. Până acum nu mi-a cerut nimeni nimic. Al doilea mesaj: alegerile din 9 decembrie sunt po continuare a luptei cu Traian Băsescu. Oamenii ăştia mint că vor coabitare iar aici scriu negru pe alb că alegerile din 9 dec sunt continuarea luptei cu Traian Băsescu. E o minciună demontată în scris iar lui Victor Ponta nu face decât să-i conbfirme caliattea de om care minte, unii spunminte cum respiră minciuna ca mod de viaţă te aşează în definiţia mitomanului.

Ieşirile lui Traian Băsescu demonstreazză că opţiunea suspendării a fost una corectă. Nu eu am primit o listă cu 11 puncte ci Victor Ponta, 11 puncte din care parte nu au fost rezolvate nici acum dacă ne referem la foşti minişti care nu au imunitatea ridicată.

Alt mesaj, pentru că ARD nu există, Băsescu vrea săd eturneze rezultatul alegerilor. Cum aş putea să fac asta? Cei care sunt anchetaţi acum sunt preşedinţii secţiilor de votare din partea USL, nu a mea. Cei care au fost prinşi cu liste false de semnături şi buletine vot băgate fără ca oamenii să fi fost la vot sunt cei de la USL nu eu. Cei care încă mai gândesc ca nişte bolşevici cred că pot minţi până la nesfârşit prin emisunile lui Felix şi a Realităţii TV. RTV, pardon, televiziunea lui Giţă.

Domnii de la USL sugerează că noul premier poate fi respins de Traian Băsescu. Prim-ministru poate fi orice cetăţean care îndeplineşte nişte condiţii, dar la alegerile legislative nu se alege primul-ministru"

Citeste mai mult pe RTV.NET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212