REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Traseul incredibil al unei tinere care acum este consiliera Vioricăi Dăncilă, după ce fost a lui Gabriel Oprea!

Traseul incredibil al unei tinere care acum este consiliera Vioricăi Dăncilă, după ce fost a lui Gabriel Oprea!

Replica API 11 decembrie 2018 | 00:00 4059

Ramona-Ioana Bruynseels a fost numită în funcţia de consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial. Ramona-Ioana Bruynseels a fost, în perioada 2015-2016, specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea. Coincidență sau nu, numirea acesteia în funcție survine la scurt timp după o întâlnire a lui Liviu Dragnea cu Oprea, la ziua de naștere a fostului viceprim-ministru, notează stiripesurse.ro.

În noiembrie 2017, Ramona-Ioana Lohan, așa cum se numea pe atunci, înainte de a se căsători cu Dominic Bruynseels, fost președinte executiv al BCR România, mai mare cu aproximativ 30 de ani față de ea, a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Până atunci, Ramona-Ioana Lohan fusese consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă.

În vârstă de 38 de ani, Ramona-Ioana Bruynseels a ajuns, în 2012, în Iohannesburg - Africa de Sud - unde a făcut voluntariat pentru o organizație neguvernamentală, profilată pe îngrijire copii abandonați și infectați cu HIV. Pe când era copil, la 15 ani, a colaborat cu radioul public.

În scurt timp, a devenit vicepreședinte pentru dezvoltare regională al Camerei de Comerț a României din Ghana. Apoi, a fost admisă într-una dintre cele mai prestigioase universități din lume - Harvard University, John F. Kennedy School of Government, într-un program care pregateste lideri pentru țările în curs de dezvoltare. La Harvard, a cunoscut politicieni de prim rang ai SUA, printre care fostul vicepreședinte al SUA, Joe Biden.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am fost in Africa si asta nu inseamna ca am fost sclava, rusine pt cine a scris asta! Succes, doamna!
0
0
saolingetiincursipenoiinpula
3
7
Aparent a aparut de nicaieri. Dar e o speculanta politic,s-a gudurat pe langa Gaby Oprea unpr,si psd M.Tudose, intreb ce garantie personala are ? Ca sa-i mearga bine a luat doi mosnegi cu 30 ani batrani-62anicu bani... Ea la 25-30 ani cu toate ca la Harvad trebuie bani sa faci cursuri. O speculanta de fufa vine si ne da cu praf in ochi de Maica Tereza si Madonna bryci :P
6
3
Nu o cheama Gherghina bruynseels?
18
4
''Scolita'' la Harvard ???!!! Un an???!!!!Toti care ajung sa vada cladirile Hravard University sunt ''absolventi'' ??!!
27
2
De-aia spun ca partidele isi scot in fata pe toti nerozii, hotii si coruptii, spre a fi votati de cei asemenea lor. Asta e o dovada.
24
4
Tanara, ambitioasa, sponsor puternic, CREDE CA PAMANTUL E PLAT, e buna de ministru al educatiei. UN BUN EXEMPLU PENTRU TINERELE FETE DIN ROMANIA.
26
7
Scolile din Ivy League precum Harvard sau Yale primesc pe oricine are bani multi si conexiuni pe unde trebuie. Unii intra pentru ca cineva din familie a fost acolo. Si Bush Jr. a fost la Yale desi nu putea sa articuleze o fraza. Una care crede ca planeta pe care traieste este de fapt plata trebuie sa stea departe de guvernul Romaniei si preferabil, intr-o camera captusita bine.
44
5
Corespunde domnule,,corespunde. Ea inca face voluntariat, are grija de batrani. Daca actualul sot era sub 30 de ani diferenta pica calificarea. Ca asa e in psd. Asta este statul paralel ! Statul lor! Oameni fara scrupule! Din pacate democratia a fost acceptata cu rele si bune! Peste cativa ani dupa ce mosteneste , o sa se intoarca la voluntariat. De data asta o sa aiba grija de tinerii !
40
7
ce specilalizare ! faci treaba cu gura
36
10
Are o mutra la fel de inteligenta ca a Docilei!
22
6
Ministere,ambasade,consulate,totul functioneaza in sistem de circuit inchis.Vi-l mai amintiti pe Radu Zaharescu,fostul sot al Andreei Berecleanu,cu ce functie si salariu a fost rasplatit?
24
6
Sa va fut in gura de pesedisti nenorociti...
33
12
Deci deci E casatorita cunun bosorog a fosr in africa sclava la copii cu sida si a si luat cred si crede ca pamantul e plat! Tot tacamul succesului in rromania
37
6
E masoana.
22
11
O proasta proasta satuluo facem rascoala k in franta
25
11
Traseista are ,,pamantul plat"???? Avea nevoie dancila langa ea de o proasta mai mare.
31
9
la 68 ani i se mai scoala?la cum actioneaza zdreanta asta are radacinile la Cta.
34
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614