REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Tudor Chirilă, scandal monstru cu o fană: De ce a fost deranjat artistul. Video

Tudor Chirilă, scandal monstru cu o fană: De ce a fost deranjat artistul. Video

A.F. 11 aprilie 2023 | 00:00 2160

Tudor Chirilă se arată deranjat că a fost fotografiat de o fană în metrou fără acordul lui. Polemica dintre cei doi a continuat ulterior pe Facebook. Artistul a reacÈ›ionat mult mai dur în alte momente similare.

Tudor Chirila, scandal monstru cu o fana: De ce a fost deranjat artistul. VideoTudor Chirilă

„Știi că ai o zi bună; când nu te aÈ™tepÈ›i îl vezi pe... Chirilă”, a scris o fană a artistului pe reÈ›eaua de socializare, unde a adăugat È™i poza pe care i-a făcut-o acestuia în metrou.

Tudor Chirilă a văzut postarea È™i a preluat poza făcută de tânără, precizând: „Ce-mi plac mie oamenii care fac poze pe ascuns. Mă omor după ei #lipsaeducatie”.
Reacția fetei

Fata care a făcut poza a reacÈ›ionat: „Nu a fost pe ascuns; aÈ™a e cu fanii, mai ales ca nu sunt obiÈ™nuiÈ›i să vadă în metrou persoane publice; chiar îmi spunea o amică în privat că poate o să mă 'cerÈ›i' mi s-a părut un bun motiv de aÈ™a de… ca toată lumea acuza aglomeraÈ›ia din BucureÈ™ti, dar nimeni nu face nimic în privinÈ›a asta”.

Chirilă îi răspunde: „Nu-mi aduc aminte să-mi fi cerut voie să-mi faci poză aÈ™a cum ar trebui să procedeze o persoană manierată. Sigur, te poÈ›i prevala de faptul că e spaÈ›iu public, că-s persoană publică, blah, blah. Lipsa de bun-simÈ› rămâne. Punct”.

Duminică a revenit cu precizări

Duminică a venit cu noi precizări, tot pe Facebook. Tudor Chirilă: „Am decis să fac niÈ™te precizări legate de o postare pe care am făcut-o ieri  È™i valul de comentarii care s-a dezlănÈ›uit ulterior. Asta nu e postare în care să-mi cer scuze. Nu am de ce. Ieri mă aflam în metrou È™i mergeam ca orice om normal È™i am constatat ulterior pe Facebook că un aÈ™a-zis fan mi-a făcut o poză pe ascuns”, a transmis Tudor Chirilă.

„Dar orice aÈ›i spune nu este ok, nu este moral să faci o fotografie cuiva pe ascuns. E ceva ce cred È™i voi susÈ›ine în continuare”, a spus Tudor Chirilă. „Oamenii au fost iritaÈ›i de faptul că eu mă comport aÈ™a cu un fan care s-a bucurat că m-a întâlnit pe mine la metrou È™i a vrut să comunice public întregii societăți asta. Perfect, dar asta nu scuză comportamentul ei, care este unul inadecvant. E o lipsă de educaÈ›ie să faci poză cuiva nesolicitat. Poate omul ăla are o zi proastă È™i nu vrea să apară în poze. Pentru că, indiferent că e persoană publică, nu bun public, are È™i el dreptul la intimitate”, a mai spus Tudor Chirilă.

Artistul a mai precizat: „un fan care îl cunoaÈ™te cu adevărat È™tie că nu sunt cel mai fericit să fac poze în orice moment”. „Faptul că s-a vorbit de fata asta că e timidă È™i de asta nu a îndrăznit să-mi ceară o poză, nu scuză comportamentul ei (…) Și în metrou este vorba de invadarea unui spaÈ›iu privat. Faptul că este un spaÈ›iu public nu înseamnă că noi nu putem să avem propria noastră intimitate. Sunt mult mai mulÈ›i cei care îmi cer să fac poze cu ei decât cei care îmi fac poze pe ascuns”, a concluzionat artistul.

În alte momente similare artistul ar fi reacÈ›ionat violent, scrie stiripesurse.ro.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Go fuck yourself, Chirila
0
0
Cine e personajul? Poate ma lamureste cineva in ce razboi a luptat? Sau ce a facut el important pentru tara sau pentru orasul in care sta? Sau daca a schimbat in bine ceva important pentru cetateni? Am cautat pe net si cica e un cantacios cunoscut in Romania. Am inteles. Deci e lautar. Canta pe la evenimente. Artist. Influencer. Chemat pe la TV. Candva astora ca el li se spunea terchea berchea. Uitati va mai atent la modelele pe care le denumiti VIP. Incercati sa vedeti sub coaja. Sunt goi. Sunt fix ca fratii T.ate. Comparatii cu cei pe care i a retinut istoria nationala si universala in diferite domenii de activitate. Sper doar sa va iasa comparatia. Pentru Chirila comparati cu alti artisti doar. Si daca nu va iese apucati va de citit. Clar aveti sincope multe in educatie.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468