REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.6° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.6° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Tudorel Toader a decis: reia procedura de numire a unui procuror general

Tudorel Toader a decis: reia procedura de numire a unui procuror general

Replica API 11 aprilie 2019 | 00:46 426

Tudorel Toader

Ministrul Justiției a organizat, miercuri, interviurile cu candidații la funcția de procuror general al României.

Surse citate de Antena 3 arată că niciunul dintre acești candidați nu l-au convins pe Tudorel Toader, cel care a decis să reia procedura de selecție.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unu ca orice P.S.D.ist este o nevertebrata care se indoaie in functie de interes.Dovada faptului ca sunt oameni fara caracter:uitativa cum il fac acum pe Ponta acuzandul de o guvernare dezastruoasa uitand sprijinul pe care premierul Ponta l-a avut tocmai din partea P.S.D fiind si presedintele lor mai erau si PNListi dar aia aveau tot atata putere cat au ALDE acum ca aliati ai PSD.
1
0
unule, manipulatorule bolsevic, manca-mi-ai cacatul de pesedeu imputit !!! Nu mai e bun bubosul ? Dupa ce l-ai lins atat la cur ? Muie unu cu cacat, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
5
1
trebuie terminat cu cineva. Sper sa vina ziua in care jigodiile PSD-iste cu al lor govern DOCIL care faulteaza Romania ceas de ceas, care fac legi speciale care sa-i protejeze pe HOTI, sa-i scape de LEGE si de puscarie, sa mearga frumos incolonati, in frunte cu seful de santier tudorel toader, spre puscariile lagare lagarele de munca. Bineinteles,condamnarile sa fie de la 25 de ani de munca silnica in sus.Iar jigodiile care fug in ,,exil politic,, sa primeasca pe viata. ASA LEGI TREBE SA FACEM SA SALVAM TARA SI PE NOI TOTI.
7
1
O fi el o mare hahalera dar stie cum sa isi aranjeze cartile astfel incat sa castige mereu. Ii tine in sah pe pesedisti, cu numirea procurorului general, pana se dezbate motiunea de cenzura. Iar dupa aia, daca nu i place cum au votat necusori - PAC CU SCRISORICA de numire a procurorului general anti psd. Se vede ca a facut parte din sistemul judiciar comunist!
7
0
TT esti pe mana cu Iohannis,cu Lazar cu Kovesi si procurorii hastag. Ce ti-ai zis ,pesedeii sunt prosti nu se prind de manevra Asteptam ca Lazar sa primeasca interimatul de 6 luni. Un nou guvernul meu al lui Iohannis si tie poate ti s-a promis un nou mandat MJ .Adica noi l-am uitat pe Predoiu numit de PNL si apoi a fugit la PDL ca sa ramana ministrul Justitiei ?Apropo Kovesi a obtinut gradul de procuror de parchet general fara examen,doar din pixul unei judecatoare ca asa a vrut ea ,ca sa vezi tocmai CSM sectia procurori nu i-a acordat gradul fara examen,oare de ce ? Legea ce spune ?
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212