REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Turcan acuză UDMR că devine ”din ce în ce mai mult” parte a coliţiei de guvernare

Turcan acuză UDMR că devine ”din ce în ce mai mult” parte a coliţiei de guvernare

Replica API 9 martie 2017 | 00:28 474

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat miercuri că a observat ”cu părere de rău” cum UDMR devine din ce în ce mai mult parte a coliţiei de guvernare şi şi-a exprimat speranţa că maghiarii se vor situa de partea corectă a baricadei în ceea ce priveşte parcursul european al României şi lupta împotriva corupţiei.

”Azi am observat cu mare părere de rău cum UDMR devine din ce în ce mai mult parte a coaliţiei de guvernare. Faptul că deja beneficiază de funcţii în Guvernul României, faptul că deja negociază anumite avantaje în parteneriat cu cei care deţin guvernarea, ne arată că UDMR a intrat cu arme şi bagaje în coaliţia PSD-ALDE", a declarat Raluca Turcan.

Ea a spus că speră că în ceea ce priveşte parcursul european, stabilitatea instituţiilor statului şi lupta împotriva corupţiei UDMR "să fie de partea corectă şi europeană a baricadei", scrie News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord cu byla!
0
0
UDMR este o formatiune ilegala utilizata de toti cei de la putere ptr ca bozgorii sunt primii la fermoar sa o suga celor ce sunt la butoane...
2
0
Mai raluca tu crezi ca daca nu mananci usturoi nu iti mai miroase...
0
1
Toti kkt-ii care cred ca au coaie,asa ca dupa 8 martie,ziua femeii,neavand ce face...bautura s-a terminat,laba s-a terminat,asa ca ,au luat o femeie la ture ca,si-a permis sa zica ceva despre udmr. R"eati ai dreaq de badarani prosti.
2
0
auzi fa nu daca nu esti futula nu esti proasta destul, asa crezi ???
1
2
Proasta satului nu stie ca UDMR-ul s-a pozotionat de cand este el ,mereu langa cei care sunt la putere ? Cand a fost chiorul Basau la putere,UDMR a fost basist de-al Turcancei,oare a uitat ? Zabauca asta duce de-a dura pe cei care sunt cu adevarat PNL-isti,ce dracu' o mai tin acolo si-i dau voie sa macane idiotenii? PNL se autodinamiteaza cu panarame din astea gen Turcan,Busoi,Predoiu,etc....
1
1
ai bagat partidul in cacat definitiv ! sa-ti fie rusine , femeie sculptata si remodelata , tot fosila ramai .
3
1
tot tradatori santeti si voi
2
1
Mademoazela asta expirata se baga si ea in seama ca a ramas fara coledju.
3
1
Hahahahaha! Doamne ce fata poate sa aiba si cat de prost vorbeste! Pacat de PNL!
3
2
pai oare cum poti numi asa amimal stiind ca face parte din guvern, adica ce inseamna ca devine coalitie ??? Alooo PNL-ul atentie asta este bolnava rau de tot, cum drecu o mai tine-ti la sefia partidului ? Datii vant ori sante-ti si voi ca ea ?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108