REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

"Tusac este o hahaleră şi o rapandulă. Dacă ar veni la UNPR, plecăm acasă"

"Tusac este o hahaleră şi o rapandulă. Dacă ar veni la UNPR, plecăm acasă"

Replica API 8 noiembrie 2011 | 00:00 207

Lipoveanu n-ar refuza-o pe Gâju, dar categoric nu-l vrea pe primarul Mangaliei:

Lipoveanu n-ar refuza-o pe Gâju, dar categoric nu-l vrea pe primarul Mangaliei:

Pleacă Mariana Gâju de la PSD?! Umblă vorba prin târg cum că primarul localităţii Cumpăna, Mariana Gâju, s-ar gândi să-şi facă bagajul şi să se mute la... UNPR. Sunt doar bârfe răutăcioase sau există un sâmbure de adevăr?

Motivul aşa-zisei decizii a Marianei Gâju de a renunţa la PSD ar fi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Se pare că cei doi ar fi avut câteva discuţii în contradictoriu, iar Gâju s-ar fi supărat. Primarul neagă însă informaţiile. "Este cea mai proastă glumă pe ziua de azi. Eu vreau să fac administraţie publică locală, şi asta se face indiferent de partidul din care faci parte", a spus primăriţa. Nici preşedintele UNPR, George Lipoveanu, nu confirmă această "glumă", însă spune că nu i-ar părea rău să o aibă alături pe Mariana Gâju. "Am avut o discuţie, prin vară cu Mariana Gâju, atunci a fost prima oară când am discutat. Însă nu s-a pus niciodată problema să vină la UNPR. Oricum, dacă ar face-o, pentru noi ar fi o bucurie ca un om de talia ei să facă parte din partid. Ar fi o onoare prezenţa ei, pentru că este un om de calitate", a spus George Lipoveanu. Dacă pe Mariana Gâju ar primi-o cu braţele deschise în partid, nu acelaşi lucru îl spune la adresa primarului Mangaliei, Claudiu Tusac. "Tusac este o hahaleră şi o rapandulă. Dacă ar veni la noi în partid, plecăm toţi acasă", a afirmat, vădit iritat, preşedintele UNPR Constanţa, George Lipoveanu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108