REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Țuțuianu: „Sunt pregătit să intru în război deschis cu PNL. Un război în care să le prezint toate dovezile că MINT cu neruşinare!”

Țuțuianu: „Sunt pregătit să intru în război deschis cu PNL. Un război în care să le prezint toate dovezile că MINT cu neruşinare!”

Replica API 26 iulie 2019 | 03:28 481

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu reacționează în urma acuzațiilor lansate de consilierii județeni PNL, în cadrul ședinței CJC de miercuri, 24 iulie a.c., și anume că ar fi „favorizați” primarii PSD la împărțirea banilor către administrațiile locale.

„Las menajamentele deoparte şi le transmit liberalilor următorul mesaj: MINŢIŢI, domnilor, MINŢIŢI! De la începutul mandatului meu de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi până în prezent am dat dovadă de deschidere şi am stabilit, de la bun început, o metodă de lucru transparentă; am considerat că, indiferent de culoarea politică, principalul nostru ţel este acela de a aduce prosperitate judeţului nostru. Prin urmare, am discutat cu toţi primarii, indiferent de culoarea politică şi i-am invitat să rezolvăm împreună problemele din judeţ, iar acest lucru îl ştiu foarte bine cei de la PNL. Este josnic din partea lor ca, pe fondul unor chestiuni fără legătură cu activitatea de la CJC, dar pe care le speculează fără scrupule, să nu recunoască sprijinul pe care eu l-am acordat primarilor PNL, în egală măsură cu sprijinul acordat tuturor primarilor constănţeni, indiferent de culoarea politică! E inadmisibilă ieşirea PNL Constanţa, care transmite public un comunicat de presă mincinos. Îi invit să consulte arhivele mass-media din judeţ, dacă au fost loviţi brusc de amnezie, şi vor găsi articole în care sunt prezent alături de primari PNL precum cel de la Eforie ori de la Techirghiol; să-i întrebe pe aceştia dacă nu am depus toate diligenţele necesare să acceseze fonduri de care localităţile pe care aceştia le conduc au nevoie!”, a afirmat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu.

Mai mult acesta a subliniat că este pregătit să intre în „război”. „Dacă dumnealor au impresia că eu confund activitatea de la Consiliul Judeţean cu anumite chestiuni interne din PSD ori cu cele dintre PSD şi aliaţii săi politici, îi avertizez că sunt pregătit să intru în război deschis cu dumnealor. Un război al declaraţiilor şi un război în care să le prezint toate dovezile că MINT cu neruşinare. Eu nu mint şi nu încerc să rezolv interese mărunte, de grup, nu încerc să punctez politic dezinformând. Eu ştiu exact care este rolul meu la Consiliul Judeţean şi fac distincţie clară între Consiliul Judeţean şi partid. Tot eu sunt detaşat de „datorii” pe care chiar ei, „cinstiţii” liberali, le au faţă de anumite persoane din alte partide politice.

Mă opresc aici şi îi invit la CJC, să le pun la dispoziţie toate alocările bugetare făcute de la începutul mandatului meu şi până în prezent către primăriile conduse de liberali şi, de asemenea, îi îndemn să citească legislaţia!”, a mai afirmat Țuțuianu.

Reamintim că, în cadrul ședinței, consilierii județeni au acuzat că primarilor PNL le-au fost repartizate doar 12% din sumele defalcate pe TVA pe anul 2019, în vreme ce primarii PSD au primit restul de 88%.

F.B.

Citește și: FĂGĂDĂU NU PRIMEŞTE BANI DE LA CJC PENTRU PASAJUL CUMPENEI! Proiectul privind alocările pentru primării, 'trântit' de PNL, PMP şi ALDE!

Divergenţe în şedinţa CJC, din cauza banilor pentru proiectele sportive!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este si vina noastra ca am ajuns unde am ajuns ca tara. Multi stam spectatori ca la teatru, simpatizam cu unul sau cu altul de pe scena politica, ne epuizam aiurea nervii cand vedem HOTIA si HOTII adevarati cum ne fura, cum si isi fac legi sa nu li se ia prada si nici LEGEA sa ii judece! Este corect asa? Nu. Atunci haideti sa urcam cat mai multi oameni onesti, corecti , cinstiti, pe scena asta politica, noi sa fim actorii principali, Nu HOTII astia care-au nenorocit tara si pe noi toti!
2
1
Liberali - MINCINOSI - decand se stiu, pe Cuza lau mintit, pe Moldoveni si Munteni la fel, au adus in tara conducator strain. Pe Taranisti deasemenea ia inselat.
1
0
esti chiar corect ?minti ? sau maninci ?ceva
7
0
Hai ca esti pregatit sa intri in razboi! Horica Presedinte? L-au intrebat ziaristii in conferinta de presa de dupa Sedinta CJC daca candideaza la sefia Organizatiei PSD Cta iar el perversu' in loc sa spuna, CUM SA CANDIDEZ CAND PRESEDINTE TREBUIE SA RAMANA FELIX STROE, DACA DANSUL NU MAI DORESTE ACEASTA FUNCTIE, DA MA POT GANDI SI SFATUI CU, CONDUCEREA !?! Asta vrei Horica ? Sa-i dai vant lui tata Stroe ? O sa ramai soferul lu' nen'tu Nicu sau cel mult secretarul Organizatiei PSD M. Kogalniceanu. Ha ha ha
15
0
Un om transparent si nepatat cum sunteti domnule presedinte, nu are de ce sa se teama. Cu atat mai putin de latraii PNL-isti...Succes!!
4
15
Horia nu te lasa! Nu mor caii cand vor cainii!
3
14
mai Horica au cam prins tupeu penelistii care fac misto de ce bataie la scor ti-ai luat la Kogalniceanu de la Ancuta la europarlamentare!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212