REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Udrea: Oare ce părere are Antonescu despre discursul lui Ponta?

Udrea: Oare ce părere are Antonescu despre discursul lui Ponta?

Replica API 10 februarie 2012 | 00:00 208

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a catalogat joi discursul din plen al lui Victor Ponta ca fiind unul "echilibrat", întrebându-se ce părere are despre acest lucru liderul PNL Crin Antonescu.

"A fost un discurs echilibrat. Mă gândesc oare ce părere are domnul Antonescu despre discursul domnului Ponta?", a declarat Udrea în Parlament după votul de învestitură a noului Guvern condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

"Este un Guvern care corespunde aşteptărilor oamenilor, este un Guvern de oameni competenţi", a mai declarat ea despre lista miniştrilor din noul cabinet guvernamental.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat joi, pentru NewsIn, că în urma şedinţei Biroului Politic Central al PNL ar urma să fie făcute unele "clarificări", dar a evitat să dea informaţii despre întrunirea conducerii central a partidului.

Biroul Politic Central al PNL este convocat joi după-amiază, în jurul orei 14.30, întâlnire care nu a fost anunţată oficială. Discuţiile liderilor PNL au loc în contextul în care social-democraţii Victor Ponta, Ilie Sârbu, dar şi Mircea Duşa, dar şi alţi membri ai conducerii Parlamentului din partea PSD au fost prezenţi joi în plenul în care a fost învestit Cabinetul Ungureanu, deşi a existat o decizie ca USL să nu participe, nici măcar ca prezenţă fizică, la şedinţa de plen.

Preşedintele PSD Victor Ponta, socrul său, Ilie Sârbu, liderul senatorilor, dar şi liderul deputaţilor pesedişti, Mircea Duşa, au fost abordaţi la începutul plenului de premierul desemnat, M.R.Ungureanu, căruia i-au strâns pe rând mâna şi au schimbat câteva cuvinte.

Ungureanu le-a zâmbit larg celor trei pesedişti, scurta întâlnire fiind surprinsă şi de camerele tv.

În cadrul discursului său, Ponta i-a spus lui Ungureanu că îl va sprijini dacă va ţine cont de un plan de 15 măsuri ale USL, printre care revenirea salariilor şi pensiilor la nivelul de dinainte de tăierile bugetare din 2010, reducerea CAS pentru angajatori, în scopul creării de noi locuri de muncă, sau creşterea salariului minim la 800-850 de lei, pentru atragerea de venituri suplimentare la buget.

Zilele trecute, Ponta a dezvăluit că a fost sunat de Ungureanu, cu care a admis că are o relaţie bună. Crin Antonescu a ironizat convorbirea telefonică celor doi, invocând "progresul tehnologiei". În acest context, presa a speculat că liberalii au fost deranjaţi că Ungureanu, care le-a fost coleg, nu a sunat pe nimeni din PNL, dar mai ales de atitudinea împăciuitoare a lui Ponta faţă de fostul şef al SIE.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108