REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

UMBRA lui FĂGĂDĂU din PALAZU MARE se plimbă cu BARCA! Video

UMBRA lui FĂGĂDĂU din PALAZU MARE se plimbă cu BARCA! Video

Replica API 15 iunie 2021 | 00:52 4007

Ploile din ultimele zile au adus, încă o dată, în prim plan, problemele cu care se confruntă locuitorii din Palazu Mare. Astfel, la orice ploaie, locuitorii de pe strada Dumbrăveni (principală) sunt nevoiţi să găsească mijloace prin care să înlăture apa acumulată în faţa porţii, pentru putea ieşi din case. Această „mică Veneție” pare a fi din cauza lipsei sistemului de preluare a apelor pluviale, însă situaţia se va remedia în cel mai scurt timp, în zonă fiind prevăzute proiecte în acest sens. Potrivit locuitorilor, problemele au început de când fosta administrație, condusă de Decebal Făgădău, s-a apucat să asfalteze strada și să facă locuri de parcare paralele cu trotuarul. Detalii aici: FĂGĂDĂU și-a PUS PALAZU MARE în CAP din cauza SISTEMATIZĂRII CIRCULAȚIEI! Video

Locuitorii din Palazu Mare sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de faptul că, de ceva timp, de fiecare dată când plouă, se confruntă cu adevărate inundaţii pe stradă, fiindu-le aproape imposibil să iasă din curți.

„Primăria, sau cineva, trebuie să ne ajute şi pe noi. Situația este deja scăpată de sub control. Efectiv avem probleme să ieșim din curte... Parcă suntem uitați, efectiv nu mai știm cum să gestionăm situația” au declarat, pentru Replica de Constanţa, mai mulți locuitori din Palazu Mare.

Raja are prevăzute proiecte în zonă

Contactaţi de către reporterii Replica pentru un punct de vedere în această speţă, reprezentanţii Primăriei au declarat: „Au fost situaţii ieşite din comun, au fost 50 de litri pe metru pătrat. Acolo există acea problemă pentru că nu este funcţional sistemul de preluare a apelor pluviale, însă, în zonă, sunt prevăzute proiecte RAJA, astfel că sperăm la o remediere cât mai rapidă a problemelor”

Prin urmare, așa cum au spus reprezentanții Administrației Locale, se pare că, în perioada următoare, problema va fi rezolvată. Locuitorii zonei speră să se întâmple cât mai curând.

Așa cum este precizat mai sus, problemele au început în zonă odată cu ”marea asfaltare” de anul trecut, înainte de... campania electorală. Detalii aici: Continuă lucrările de modernizare a trotuarelor în cartierul Palazu Mare

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
periferia orasului nu mai este de mult ,,la tara,,
1
0
Mos Teaca va rezolva problema
2
0
Dle Chitac,bani ma unde sunt bani, arata la sfarsit de an pe ce ai cheltuit bani primariei,altfel esti si tu ca Fagadau sau Mazare.
4
1
primar este cHITAC ... mai usor cu pianu pe scari
11
5
Ce or fi facut aia inainte .....dar asta face pisu pe toata lumea. Adica nimic ,bunnnnn
16
6
Titlul este tare! De ce nu ati scris ca este vina lui Dragnea, ca toti hastagistii in caz ca nu stiati, primar de mai bine de un an este Chitzac
19
8
Chitak un primare DE TE DOR FLOCII!!
17
10
De cand sunt gata proiectele de la RAJA ? De ce nu se incep lucrarile azi, maine si trebuie sa mai treaca cateva luni de zile ? Incompetentilor!
8
3
An agudit, o sluga care nu a facut NIMIC!
8
10
Incompetenta, dupa Fagadau? Hai ca mai aveti putin si plecati acasa!
31
11
Cine va pus sa va mutati la tara?
16
13
Iti rupi masina in craterele formate pe Dumbraveni.....
20
1
Fagadau nu mai e de un an si jumate, baldarani , sepi, cacati de caine nu sunt din cauza lui fagadau
40
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920