REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un adolescent a vrut să se arunce de pe podul de la Murfatlar. A fost salvat în ultima clipă!

Un adolescent a vrut să se arunce de pe podul de la Murfatlar. A fost salvat în ultima clipă!

Replica API 4 noiembrie 2019 | 00:02 732

Tentativă de suicid

Tentativă de suicid

Polițiștii constănțeni, eroi pentru un tânăr de 17 ani! Acesta a vrut să se arunce de pe podul de la Murfatlar. Scenele de groază s-au petrecut sâmbătă noapte, în jurul orei 1, atunci când A. T. a și sunat la 112 să anunțe că-și va pune capăt zilelor.

Polițiștul care l-a salvat pe tânăr

Polițiștii din Murfatlar s-au mobilizat imediat și au mers la fața locului. Aceștia au încercat să-l convingă pe adolescentul care se afla de partea cealaltă a balustradei să renunțe la ideea de a-și lua viața. După câteva minute de discuții cu oamenii legii, A.T. și-a desprins mâinile de pebalustradă, încercând să se arunce, însă unul din polițiști a fost pe fază și l-a prins imediat pe tânăr.

Un trecător s-a oprit și el din mers și s-a alăturat echipei de polițiști pentru salvarea băiatului. Acesta se numește Ion Dabija și este tot din Murfatlar.

La fața locului a sosit și o ambulanță, care l-a transportat pe A.T. la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu.

În fața polițiștilor, nu și-a justificat fapta însă, potrivit unor surse, tânărul ar fi fost amenințat de un interlop căruia îi era dator.

Ce spun polițiștii:

”Colegul nostru, agent de poliție Buzea Tiberiu, din cadrul Poliției orașului Murfatlar, a salvat, azi noapte, un tânăr de 17 ani care s-a aruncat de pe pod. În jurul orei 1.10, polițiștii din Murfatlar au fost sesizați de un tânăr de 17 ani cu privire la faptul că intenționează să se arunce de pe podul de la Murfatlar. Deplasați la fața locului, polițiștii au stat de vorbă cu tânărul în cauză, care se afla de partea cealaltă a balustradei, încercând să îl liniștească. După câteva minute, acesta și-a deprins mâinile de pe balustrada podului, moment în care colegul nostru, agent de poliție Buzea Tiberiu l-a prins de mână, ridicându-l înapoi pe pod. Tânărul în cauză a fost preluat de echipajele medicale și a fost transportat la Spitalul Palazu. Polițiștii au beneficiat de sprijinul Poliției Locale Murfatlar”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va trag muie de tarani care sunteti cu murfatlaru vostru cu tot
0
0
Da stiu! Si o sa ti-l trag in cap!
0
0
Am tinut si am folosit bai gunoi bolsevic! Si spre deosebire de tine cacatule, chiar foarte recent! Tu cati ani aveai la revolutie comunist imputit? Atunci ai scapat! Acum nu mai scapi cu tot cu garcea! mortii mamii voastre! De-abia astept 31 Ianuarie! Sa vedeti ce omor va dam comunistilor!
1
0
futu-va'n git de ANALfabeti!ce stiti voi de 7,62 si de Revolutie,bai jeguri umane?!citi ani aveai tu la Revolutie bai avortonule?ti-a trecut tie 7,62 pe la urechi?ai tinut tu 7,62 in mina?golanilor!nu stiti decit sa vorbiti aiureli,droguri si bmw!nu respectati nimic,nu va e rusine de nimic!scursurilor!vreti o tara ca afara,dar care ati fost pe afara,numai aici faceti pe ciumecii,acolo,e altceva,va e frica,acolo.politia e ce trebuie,legea e lege,dar o sa va vina rindul si aici!de pe 31 Ian,nu te conformezi lu' garcea - cum va place voua - aia sinteti!
7
3
Nu e militianca sa faca trafic de minori si sa omoare copii nevinovati! Vedeti ca de ce va e teama nu scapati! Si de 7.62 pareti cam terifiati!
3
7
mia bine te omorau pe tine la reevolutie impreuna cu toate gunoaiele securisto-comuniste! ce zici de asta bai excrement uman de militian infect ce esti!
3
10
Mai bine te avorta mata
8
7
cel care la salvat nu a fost politistul a fost trecatorul din miez de noapte se numeste dabija ion este din murfatlar
9
2
Daca lua scarba infecta militiano garceasca cu el , sinucigasul ar fi fost adevaratul erou!
7
19
erou..care erou mah? erou daca te salveaza de la inec erou daca te salveaza din mainile lu unu ca dinca..asa erou....astaa vax
5
20
Dar daca nu il duce la terapie psihologica va recidiva curand, va trai permanent cu gandul asta ca a "ratat" o posibilitate candva ..
5
5
A sunat mai intai la 112 ,'' ma sinucid , trimiteti ambulanta , pompieri si politie ! '' trebuia sa sune si la televizuni...sa vedem actiunea in direct si reluare ! Toata stima si consideratia pentru politist !
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614