REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un BUCĂTAR a fost PRINS de TREI ORI cu DROGURI asupra sa

Un BUCĂTAR a fost PRINS de TREI ORI cu DROGURI asupra sa

Replica API 13 februarie 2021 | 15:19 6645

Consumul de droguri este boală grea și cine se apucă de acest viciu nu are viață ușoară. Paul V., din Constanța, bucătar la Ritual Bistro&Pub, a fost prins cu droguri de 3 ori de către organele de poliție, la interval de câteva luni. Absolvent al UMC, acesta spune că s-a lăsat de substanțe interzise după ce a fost prins pentru a treia oară.

Cum a fost prins viitorul navigator

Prima oară Paul V. a fost prins în zona „City Park Mall”. Asupra lui s-au găsit două țigarete confecționate artizanal, fiecare cu lungimea de circa 11 cm. Tânărul a relatat că țigaretele conțin „etnobotanice”, că le cumpărase cu 50 de lei de la un individ necunoscut, întâlnit cu puțin timp în urmă în zona Teatrului de vară din Mamaia, și că intenționa să fumeze el însuși jointurile cu pricina, fiind pentru prima oară când ar fi consumat așa ceva. A doua oară tânărul a fost prins în Vama Veche având asupra sa un pliculeț autosigilant, confecționat din material plastic transparent și conținând substanță vegetală de culoare verde. Inculpatul a declarat că pliculețul conține „marijuana” și că îl achiziționase, pentru consum propriu, de la un individ întâlnit pe plajă în zona „Stuf”. A treia oară acesta a fost prins în zona parcului de agrement ”Aqua Magic”, Paul V. și încă o persoană având asupra lor câte un pliculeț cu produse vegetale „etnobotanice”.

Ce a spus instanța

Instanța a avut în vedere faptul că acesta a intrat de 3 ori în atenția organelor penale; vârsta tânără pe care inculpatul o avea la momentul depistării, în prezent acesta dobândind maturitatea necesară de a-și corija comportamentul, fapt dovedit prin inexistența altor mențiuni în fișa de cazier. Instanța a decis ca Paul V. să execute pedeapsa de 1100 lei, amendă penală reprezentând 110 zile-amendă, a 10 lei sumă corespunzătoare unei zile.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe mine ma prins carabinierii cu 12g pe mine intro zona fff dubioasa din napoli... ma dus la sediu mia pus o gramada de intrebari si ma trimis la psiholog .... si ma mai chemat de 2 ori in decurs de 3 sapt sa fac un test de urina ... dar cazierul a ramas curat si fara amenda
2
0
Legalizati canabisul jegosilor, mu13 garda, militienii au terminat cu adevaratii infractori acum urmaresc sa ne prinda pe noi cu un joint, jeguri!!!
5
3
sa ai dea amenda direct politia de 500euro ca in tarile din europa fara sa ajunga la judecati tribunale?DOAR LA NOI IN ROMANIA TARA DE COMUNISTI SIFOANE ORDINARE SE POATE INTAMPLA ASA CEVA!!!
8
1
Fratilor, nu mai postati poze care nu au legatura cu speta respectiva! Astfel de bonete, se foloseau doar pe vremea d-lui ing. Nejloveanu!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468