REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un călător a povestit calvarul prin care au trecut cei aflaţi în trenul care a ajuns în Capitală cu nouă ore întârziere: Eram înnebuniţi de frig

Un călător a povestit calvarul prin care au trecut cei aflaţi în trenul care a ajuns în Capitală cu nouă ore întârziere: Eram înnebuniţi de frig

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:00 327

Trenul Timişoara Nord - Bucureşti Nord, care a fost blocat la Orşova, în judeţul Mehedinţi, a ajuns duminică, la ora 18:00 în Capitală, cu peste 9 ore întârziere, în condiţiile în care trebuia să ajungă dimineaţă la 8:25.Călătorii au strigat „Ruşine”, în timp ce se grăbeau să părăsească vagoanele.

Trenul Timişoara Nord - Bucureşti Nord, care a fost blocat la Orşova, în judeţul Mehedinţi mai bine de 9 ore, a ajuns în Capitală. Potrivit tabelei de informaţii, trenul IR 1696, care avea 200 de pasageri, trebuia să ajungă dimineaţa, la ora 8:25, în Capitală.

„Ruşine! Stăm de atâtea ore în tren, în frig nemâncaţi. Nimic! Ruşine!”, a strigat un bărbat în timp ce părăsea peronul.

Un alt pasager spune că a fost pregătit: „Noi am avut mâncare la noi, am fost pregătiţi. Nicniodată nu am făcut atât de mult. Am zis că e mai bine cu trenul. Asta e, dacă s-o întâmplat, s-o întâmplat. Nu e nimeni de vină”.

„Şi-au cerut scuze”, îl completează un bătrân.

O bătrână este revoltată pentru că nu au primit ceai şi au fost lăsaţi în frig: „Cinci ore am stat! Eram înnebuniţi de frig. Nu căldură, nu nimic. Un ceai măcar să ne dea. Nici n-au ieşit afară măcar să ne vadă”.

„Am stat 5 ore şi ceva pe loc. (...) Nimic, nimic. (angajaţii CFR nu le-au adus ceai, n.r) Nu (ne-au spus nimic, n.r.) decât că a căzut pe calea ferată, pe locomotivă un copac, aşa o rămas”, a spus alt bărbat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Nistor, a declarat că trenul Timişoara Nord – Bucureşti a plecat din Orşova la ora 13.15.

În cursul dimineţii de duminică, s-a semnalat că trenul Timişoara-Bucureşti, cu 200 de călători, era oprit între staţiile Topleţ şi Valea Cernei. Opt vagoane din zece au fost blocate în tunel, a susţinut unul dintre călători, într-o intervenţie telefonică, susţinând, la ora 11, că aşteaptă ca trenul să fie repus în mişcare de şapte ore.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exterminarea familiei traditionale se face cu participarea CFR.Peroanele nu sunt curatate de zapada si gheata.Cfristii stau blanzi la birou. Mecanicii de locomotiva pun trenul in miscare desi vad ca sunt persoane care se urca din mers de pe peronul plin cu gheata si zapada existand riscul de accidente.
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108