REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un constănţean părăsit de iubită după ce s-a întors din voiaj a distrus 14 oglinzi retrovizoare - VIDEO

Un constănţean părăsit de iubită după ce s-a întors din voiaj a distrus 14 oglinzi retrovizoare - VIDEO

Replica API 31 martie 2014 | 00:00 95

Răzbunarea, arma prostului:

Răzbunarea, arma prostului:

Un tânăr supărat la culme a devenit, peste noapte, "vedeta" jandarmilor şi a poliţiştilor constănţeni. Un caz de răzbunare a ajuns duminică în atenţia opiniei publice, după ce un individ care s-a certat cu iubita a apelat la o metodă... extremă. Şi-a înecat amarul cu alcool, iar apoi şi-a materializat furia vandalizând mai multe autoturisme parcate în apropierea locuinţei sale, pe Bulevardul 1 Mai din zona Far.

Un ofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa, aflat în timpul liber, a auzit mai multe persoane care se certau duminică dimineaţa, la ora 05.00, în faţa blocului. Una dintre acestea a început să injure şi a lovit cu pumnul şi piciorul oglinda retrovizoare a unui autovehicul parcat în faţa blocului. A trecut la oglinda următorului autovehicul şi mai departe la celelalte maşini parcate în imediata apropiere. Jandarmul a coborât imediat în faţa blocului şi l-a surprins pe cel care a distrus 14 oglinzi retrovizoare. Tânărul, G.I.M., de 26 ani, aflat în stare de ebrietate, foarte agitat şi violent, nu a putut să fie potolit de prieteni. S-a liniştit numai după ce ofiţerul şi-a declinat identitatea. A declarat că prietena l-a părăsit şi aşa a găsit o modalitate de a-şi "calma supărarea". Într-un moment de sinceritate, tânărul a recunoscut oamenilor legii că a avariat autoturismele vecinilor... "de prost". "De obicei nu fac aşa, dar am avut nişte probleme psihice. Am fost plecat foarte multe luni pe mare, nu am fost maltratat, dar nu am fost nici cocoloşit. Doar cu mâna am lovit... Normal că îmi pare rău. N-aş mai face asta. Cu prietena ştii cum e: alea, alea. M-a enervat cu ceva şi m-am răzbunat pe maşini, să nu dau în ea. A plecat şi m-a enervat mai rău. Eu nu sunt ţăran, am şi eu o prestanţă. Acum sunt super ok, în starea mea naturală", a declarat făptaşul. Pe numele acestuia au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de distrugere. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului şi l-a condus pe cel în cauză la Secţia 5 de Poliţie Constanţa. Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică. Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe 112.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108