REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Un constănţean SUPĂRAT a intrat cu maşina în GARDUL CIMITIRULUI TURCESC şi a PROVOCAT SCANDAL în RESTAURANT!

Un constănţean SUPĂRAT a intrat cu maşina în GARDUL CIMITIRULUI TURCESC şi a PROVOCAT SCANDAL în RESTAURANT!

Replica API 20 februarie 2019 | 00:00 336

Un tânăr a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce s-a urcat băut la volan şi a lovit, în mod intenţionat, o ghenă de gunoi cu maşina, apoi a intrat cu autovehiculul în gardul cimitirului turcesc de pe Aleea Topolog. Însă, după aceea, bărbatul a mers la restaurantul Ancora, acolo unde s-a luat la ceartă cu soţia, cu care se află în divorţ.

Polițiștii Secției 4 Poliție, la data de 18 februarie a.c., împreună cu un jandarm din cadrul GMJ Constanța au depistat un bărbat, B.T., în vârstă de 34 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe aleea Topolog, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Este vorba despre faptul că, potrivit informaţiilor noastre, acesta a lovit, în mod intenţionat, cu maşina, o ghenă de gunoi, după care a intrat cu autovehiculul în gardul cimitirului turcesc de pe Aleea Topolog. Totodată, acesta a refuzat atât testatarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Însă, din câte se pare, circul nu s-a oprit aici. Ulterior, bărbatul s-a deplasat la restaurantul Ancora, acolo unde a provocat un scandal. Astfel, oamenii legii au fost sesizaţi despre faptul că în incinta localului a izbucnit un conflict. Potrivit informaţiilor noastre, se pare că B.T. s-a luat la harţă cu soţia sa, cu care este în divorţ. Conflictul a fost aplanat, dar ea nu a dorit să fie emis un ordin de protecţie. În cauză a fost întocmit dosar penal. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai inteles gresit, in interior este un salon de masaj si pe langa sunt prosti care se intreaba cum ii cheama! Tu ai aflat?
0
0
in interiorul cimitirului turcesc exista un restaurant?!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389