REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un DEȚINUT face VLOGURI din PUȘCĂRIE. VIDEO!

Un DEȚINUT face VLOGURI din PUȘCĂRIE. VIDEO!

Replica API 28 octombrie 2021 | 23:51 4267

Un alt ‘sultan’ de pe meleaguri franceze

Bine o mai duc românii din închisorile din Franța! Sau cel puțin așa pare. Un alt pușcăriaș s-a apucat de făcut filmulețe, direct din penitenciar. Închis într-un penitenciar din Franța, deținutul le arată „fanilor” cât de bine o duce, iar dușmanilor le dedică tot felul piese interpretate de Dani Mocanu, care se pare că ar fi favorit printre aceștia. Chiar dacă este la „început de drum” cu vlogurile zilnice, bărbatul are deja 14.400 de urmăritori.

După ce George D., a devenit viral pe o rețea de socializare prin filmările pe care le face dintr-o închisoare din Franța, iată că un altul vrea să-i ia urmăritorii. Un alt român ce se află încarcerat într-un alt penitenciar, tot din Franța, a început să facă ‘vloguri’. Diferența dintre cei doi nu este prea mare, deoarece și acest deținut s-a făcut cunoscut prin dedicațiile pe care le face pentru ‘dușmani’, filmându-se când cântă melodii de-ale lui Dani Mocanu.

Ultimul vlog ‘de seară’: „ Fructe, fructe, îmi place”

La fel ca și George D., deținutul le prezintă „fanilor” ce activități are în penitenciar, colegii de celulă dar și cu ce delicatese îi răsfață francezii. „Haideți să vă arăt ce face un deținut seara. Eu de exemplu la cinci am făcut sport, apoi am vorbit acasă, am compus o melodie, care am compus o melodie, și am zis să fac vlogul de seară. O să fac să mânc. Să îmi fac să mânc un sandwich, așa frumos. O să beau și un pahar de lapte și asta va fi mâncarea din seara asta. Nu o să mânc carne și chiar o să mânc foarte multe fructe. Fructe, fructe, îmi place. O să continui în fiecare zi să vă arăt o zi din viața mea din pușcărie și cum îmi omor eu timpul și cum îmi petrec eu timpul aici. Vă doresc o seară frumoasă la toată lumea și tot binele din lume. Vă pup!”, spune deținutul într-unul din videoclipuri.

Video:

Citește și:

Se LAUDĂ că are VIAȚĂ de SULTAN într-o ÎNCHISOARE din FRANȚA! Video

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebare de zece puncte: de ce le faceti audienta handicapatilor? Era chiar asa de importanta stirea pentru oras?
6
0
un glont era mai ieftin
4
0
Mai ceva decat la hotel. Vreu si io rezervare
1
1
Se foot in kur cu marocanii
2
0
Cocosei, diseara trec pe la voi !
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108