REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un DIRECTOR în Ministerul Transporturilor BLOCHEAZĂ o DONAȚIE de 14 mil. € către Portul Cța.

Un DIRECTOR în Ministerul Transporturilor BLOCHEAZĂ o DONAȚIE de 14 mil. € către Portul Cța.

Replica API 2 octombrie 2021 | 14:07 8109

Portul Constanța ar putea pierde o donație de aproape 14 milioane de euro, făcută de Terminalul de cereale United Shipping Agency (USA), din pricina proaspetei directoare din cadrul Ministerului Transporturilor, numită de Cătălin Drulă, înainte să plece acasă. Doina Cojocaru, căci despre ea este vorba, de șase luni ține în sertarele biroului său comod de la Direcția Navală o adresă formulată de Portul Constanța referitor la acest proiect. O anunțăm pe Cojocaru, dacă nu știe, că trebuie să transmită și un răspuns foștilor ei colegi de la CNAPM.

Doina Cojocaru

Cel mai mare terminal de cereale din Portul Constanţa a anunțat compania Administrația Porturilor Constanța că intenționează să facă o donație de 14 milioane de euro, constând în realizarea unor lucrări de maximă importanță. Evident, informația a fost primită cu brațele deschise de conducerea Portului, care a și demarat procedurile pentru a încheia tranzacția. La momentul actual, există toate avizele necesare obținerii autorizației de construcție, cu excepția avizului CTE (Comitetul Tehnico Economic) din cadrul APC care nu poate fi eliberat din cauza lipsei de răspuns a Doinei Cojocaru.

De ce? Pe 1 aprilie a.c., Portul Constanța a transmis o adresă Direcției Navale din cadrul Ministerului Transporturilor, prin intermediul căreia a solicitat o opinie cu privire la oportunitatea acestei donații ce ar urma să fie făcută de USA și care ar fi procedurile de urmat. Nici până astăzi, Doina Cojocaru nu a binevoit să transmită un răspuns.

În ce constă donația făcută de USA!

Proiectul se numește Nautilus – Îmbunătățirea infrastructurii portuare Dana 31-33. Acesta constă în: consolidare cheu danele 31-32, dragaj de investiție prin creșterea adâncimii in bazin de la cota -11,5 m la -13,5 m dragaj canal de legătură, creșterea capacității de descărcare la dană prin montarea unui descărcător pneumatic.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 14 milioane euro din care aproximativ 9,5 milioane de euro pentru consolidare și dragaj și 4,5 milioane de euro pentru echipament pneumatic cu rata mare de descărcare.

Reamintim că, înainte să ajungă director la Ministerul Transporturilor, Doina Cojocaru era angajată la Portul Constanța, în funcția de jurist. Ce să înțelegem? Că-și sabotează proprii colegi?!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Olea ? Pe ala vrea sa il scoate fortat la pensie cel precizat drept pacalici mai jos ca sa ii ia locul. A venit pe la Constanta acum cateva zile sa-si pregateasca locul.
4
0
Olea Director si poate il ia si pe pacaliciul al mic al unui fost DG mare fef de permise de barci dar care se crede mare comandant.
1
1
Doina e frumoasa
4
2
Bulau pt subminarea economiei !
5
1
Aceasta nenorocita nu are ce cauta in ministerul transportului,este o jigodie care incearca din rasputeri sa faca numai rau
13
3
Afara cu cretinoida asta si cu usrplus din guvern
16
6
Poate stie cineva din port ce este acolo,daca este o spaga mascata prin donatie atunci bravo ei.
9
6
Goid intra in audienta la minister sau la ziar?
11
1
Si donatia cu ce vine la pachet? E ca pe vremuri cand venea smecherul cu SUV-ul si pleca cu toata fabrica?
17
2
De ce mai este tinuta penfunctie?!! Sa o trimita acasa la praz , branza si oi!!!
18
3
Nu o recomanda inteligenta...
20
3
sa fim seriosi, cine da 14 milioane de euro gratis, adica donatie, fara vreun avantaj!!!
25
2
Pai e suparata ca nu ajunge ceva si in buzunarul ei, de aia nu o intereseaza sa-si faca slujba pentru care este platita !
25
3
Daaa, figura clasica de mushata armana, e la e treia generatie venita in ciorapi flausati in C-ta !
42
3
Si uite asa se duc dracu si investitiile si modernizarile!
16
9
E spaga, nu donatie. USA nici nu mai exista, a vandut-o Catalin Trandafir de ani de zile, actualmente este Cofco, adica chinezii.
21
3
"dontatie"
18
2
ce stie asta de problemele din port, asta stie cum arata bananele, si branza
48
4
Sa intelegeti ca este o machidoanca inteligenta. Cu ghilimelele de rigoare.
43
9
Pai doar e o donatie hahhah
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468