REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Un DROGAT și-a BĂTUT și sechestrat mama!

Un DROGAT și-a BĂTUT și sechestrat mama!

Replica API 26 ianuarie 2021 | 09:30 3458

O constănțeancă a solicitat instanței emiterea ordinului de protecție împotriva fiului său. Femeia a spus instanței că băiatul o bate, o udă cu apă, face scandal, se droghează cu etnobotanice și o sechestrează, o ține trează nopți la rând și multe altele. Ce a decis instanța în cazul celor doi, puteți afla din rândurile de mai jos.

Instanța reține că în data de 16 ianuarie 2021, A.C. M. a lovit-o în zona capului pe mama sa, Florența M., totodată, a udat-o cu o sticlă de apă și i-a adresat cuvinte jignitoare, nemulțumit de faptul că, fetița acestuia în vârstă de 2 ani a căzut de pe un scaun și s-a lovit, întrucât femeia nu ar fi supravegheat-o.

Cum s-a întâmplat totul

La interpelarea instanței Florența M. a spus că locuiește în aceeași casă cu fiul său, concubina acestuia și fiica lor minoră, în vârstă de 2 ani și câteva luni. La momentul incidentului trebuia să o schimbe pe nepoțică, când aceasta a alunecat de pe scaun, și-a mușcat buza și i-a curs sânge. Astfel, băiatul a acuzat-o că din vina ei s-a întâmplat acest lucru. Când minora a căzut, pârâtul se afla în aceeași cameră. Atunci, pârâtul s-a supărat pe ea, i-a spus: ochi pentru ochi și dinte pentru dinte și i-a dat un cuțit să se taie, spunându-i, de asemenea, să își dea pumni în cap. Când i-a spus că nu poate face asta, băiatul i-a dat un pumn în cap mamei sale. Mai apoi, acesta a vrut să fugă, dar el nu a lăsat-o, i-a blocat accesul, ea a început să țipe și a lovit cu pumnii în ușa de la intrare. Apoi a căzut, iar el a turnat apă pe ea. A reușită să iasă pe scară, vecina de alături a găsit-o, a băgat-o în casă și a chemat poliția. Femeia locuiește în același apartament cu fiul său din anul 2006.

Comportament extrem de violent asupra mamei sale

A.C.M. nu își lasă mama să doarmă, o înfometează, îi șterge agenda din telefon, conform spuselor acesteia. Tot aceasta a mai spus că băiatul țipă, urlă, se repede, ridică scaunul, îi sucește mâinile la spate, având acest comportament de mai bine de 2 luni. Pârâtul este consumator de etnobotanice, iar banii de întreținere provin din pensia ei, precizând că mama minorei primea indemnizație de creștere a copilului, dar banii se cheltuiau pentru laptele minorei și scutece.

Bărbatul a recunoscut că este consumator de etnobotanice

În replică, pârâtul arată că nici el nu mai dorește să se întoarcă în domiciliu și nu se opune emiterii unui ordin de protecție și la obligarea păstrării unei distanțe de minim 200 m față de reclamantă. Solicită acordarea unui termen limitat pentru obținerea unor lucruri din domiciliu, necesare plecării în Italia. La interpelarea apărătoarei reclamantei dacă este consumator de etnobotanice, pârâtul arată că da, dar nu se consideră dependent, deoarece poate să se lase. Mai arată că altfel nu ar fi putut concepe un copil, iar atunci când a fost concepută minora, a avut o perioadă de abstinență de 6 luni.

Ce a hotărât instanța

Instanța a admis cererea formulată de F. M. împotriva fiului său, și astfel a fost emis un ordin de protecție pentru o perioadă de trei luni.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...cacatul se cheama --etnobotanice---
1
0
sa-i vezi pe aia din primarie cum baga haha
1
0
Gata. Semnat, ma-ta.
2
0
Toti drogatii. Jumata de constanta e pe droguri. Numai frustratii si ratatii se drogheaza ca au esuat in viata reala si si au creat propria lume. Hai sa vad drogatii cu dislikuri, semnati va.
3
2
asa suntem noi jurnalisti , ne descurcam cum putem !
1
0
Buna compunere Diana. Bravo! FB de la mine!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212