REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Un fost consilier PSD din Eforie, acuzat de furt de apă și curent! Video

Un fost consilier PSD din Eforie, acuzat de furt de apă și curent! Video

Virgil STOIAN 28 ianuarie 2023 | 00:00 4962

Dan Romeo Stupar, fost consilier local PSD și dezvoltator imobiliar, este acuzat de locatarii din blocul construit chiar de firma lui, că i-a înșelat pe aceștia după ce a montat o mașină de spălat ilegal, într-un garaj, apa și curentul folosite de aceasta fiind plătite chiar de oamenii din bloc. Prins cu fofârlica, bărbatul a despăgubit asociația de locatari cu 500 de lei considerând această sumă una convenabilă pentru resursele consumate de mașina de spălat. Potrivit informațiilor noastre, această situație a mai fost prezentă într-un alt bloc al acestuia.

Un fost consilier PSD din Eforie, acuzat de furt de apa si curent! Video
Mașina de spălat buclucașă a fost descoperită de unul dintre locatari, la fața locului fiind prezentă și poliția. De articolul de uz casnic se pare că se foloseau mai multe persoane, inclusiv o locatară de origine ucraineană, prețul fiind de 50 de lei spălarea. Femeia de origine ucraineană era cazată în apartamentul deținut de Laura Stupar. Dan Romeo Stupar, dezvoltatorul care s-a ocupat de construcția imobilului, și-a păstrat mai multe apartamente în acest bloc dar și un garaj unde se afla și mașina de spălat, de care nu pare a fi știut nimeni. Mașina ar fi stat 2 luni în garaj, astfel că Dan Stupar a despăgubit asociația de proprietari cu 500 de lei. Se pare că acesta nu ar fi la prima abatere de acest gen, într-un alt bloc folosind aceeași metodă cu mașina de spălat, doar că acolo prețul era de lei spălarea.

Un fost consilier PSD din Eforie, acuzat de furt de apa si curent! VideoBlocul cu mașina buclucașă

Locatarii din bloc sunt total nemulțumiți de acțiunile fostului consilier local, considerând că acesta își bate joc de munca lor, ei fiind nevoiți să plătească consumul mașinii de spălat și solicită ca acesta elimine toate prizele din acel garaj.

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vine ea alegerile.negrea si serban cu oprea si greuceanu os a aveti vizite la puscarie. ati distrus si spatiul verde si ai furat si tot primare
2
0
MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE DOAMNA COMOLI , ADEVĂRUL O SA IASA LA SUPRAFAȚĂ SI ATUNCI O SA VEDEM CUM O SCOATETI LA CAPAT ! SI ASA CA O PARANTEZA CE VINA ARE CONSTRUCTORUL CA DVS NU SUNTETI IN STARE SA VA INTRETINETI INCAPEPRILE SI AVETI MUCEGAI ??? BATAIA DE JOC SI MINCIUNA AU PICIOARE SCURTE . INCURAND SE VA AFLA ADEVARUL . P.S. NE ZICETI SI NOUA DE UNDE AVETI BANI DE ATATEA APARTAMENTE CA DE MUNCIT NU A-TI MINCIT VREODATA !??
9
5
Am 4 apartamente 2 în blocul vechi 2 în asta de care vorbiti! NU AM NICI O PROBLEMA ,CAT DESPRE STUPAR NUMAI DE BINE NU IMI CREEAZA PROBLEME SI NU MI-A CREAT . DEBITATI BAZACONII
7
9
A deținut un apartament în acest imobil și mi-am blestemat zilele: nereguli în ceea ce privește brașamentele de apă și și curent, încălcări ale legii privind administrarea asociației, igrasie și vicii ascunse la construcție, abuz în ceea ce privește folosirea spațiilor comune. După câte mi-am putut da seama, domnul Stupar se comportă ca unul și atotputernicul stăpân al Asociației de Proprietari, chiar dacă asta înseamnă să încalci legea, să intimidezi și să îți ameninți vecinii că îi zbori din bloc. Am sesizat de nenumărate ori, cât am locuit acolo, atât organele administrației publice locale, cât și reprezentanții Guvernului în teritoriu. Rezultatul: primăria, condusă de prietenii domnului Supar, mi-a recomandat să închid ochii la imperfecțiuni, chiar dacă asta însemna ca eu să plăteac bani in plus la intreținere, să îmi zugrăvesc balconul și dormitorul in fiecare an, să mă rog să respecte legea. Mafia imobiliară locală nu îți dă dreptul să fi proprietari, nici măcar atunci când deți un act în acest sens. Așa a fost și pe vremea lui Brăiloiu, așa este și pe vremea lui Șerban (actualul primar). Mă bucur că am scăpat de viața petrecută în acel bloc, dar mai mult mă bucur că foștii mei vecini au ajuns să se revolte împoriva hoției.
12
6
Dece ștergeți comentariu?? Ce nui adevărat cu fisu care baga bonga . Sa ne zică de unde are bani de 5 apartamente alooo madame ia zi-ne
5
8
Foarte adevarat! S-au predat 13locuri,la Asociația de Proprietari Tomiris, apoi, s-au mai parcelat 16locuri,care s-au vindut cu 8000E! TROTUARUL, PARCELAT, VINDUT, CU 8000E, locul! Așteptam, sa treacă mașinile, sa intram în bloc, nu avem nici spațiu, de întrare, în bloc, vara sunt, ocupate, de turiștii, doamnei LAURA STUPAR, care ia ap. proprietarilor și le închiriază, fără acte!
12
3
Sunt vândute cu 7000euro domnul stupar împreună cu primăria eforie au vandut trotuarul
15
3
in general sunt obisnuiti cu asemenea smenuri. Problema este ca nimeni nu se agita sa-i bage la parnaie ! Iar ei fura in continuare. Mwie sistemului judiciar ! Cu kkt !
20
0
Fura apa și curent la adresa Armand Călinescu nr 7a asta vara domnul stupar a branșat tot parterul blocului la apa din spatele blocului unde se afla kampingul.Doama Stupar are mașina de spalat in camera tehnica unde vara le ia la turiști 50lei pe spalare.
15
1
in mangalia,vila cucor a lui cucoranu,cu poscina la etaj,este alimentata printr.o conducta subterana din alimemtare cu apa a orasului care trecea prin curtea fostului depozit de materiale.O piscina alimentata moca,auziti ba?
7
0
Recomand politicos sa lasati gainariile si sa puneti reflectoarele pe marii banditi care distrug incet si bine un oras candva renumit de frumos ce era ....Rugati Camera de conturi si DNA sa iasa din hibernare
12
1
Omul e obisnuit cu asa ceva,suma fiind fara valoare la el.Intreaga familie se ocupa in a administra banii altora dar in folosul lor! Rusinica!
16
2
Locuiesc in blocul cu pricina , nu este nimic adevarat din ce relatati !!
5
19
Toți ciucametii la Eforie
7
0
V-am trimis un primar sa va aduca la stadiul de comuna primitiva.si voi l-ati primit.acum unde sunt mai multi p****i?in catunul constanta cu siguranta.sa va iubiți primarul.
10
2
Multi p****i in acel sat numit eforie
10
0
Masina de palat e Bosch si chiar consuma putin. O are de la Sorin Munteanu iar Munteanu o are de la niste bani luati de la un gard ridicat ilegal. Si ei cor conduce eforiie in mandatul viitor. Dar de vina ie primaru!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218