REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Un INFRACTOR cu MEMORIA SCURTĂ şi-a pierdut buletinul la locul faptei

Un INFRACTOR cu MEMORIA SCURTĂ şi-a pierdut buletinul la locul faptei

Replica API 16 mai 2020 | 14:50 3075

Un individ proaspăt eliberat din închisoare a ajuns, din nou, în arest. Este vorba despre Vasile Calen, cunoscut cu antecedente penale. Spre exemplu, în urmă cu ceva timp, acesta a furat dintr-o casă și și-a pierdut buletinul la fața locului. A mai fost cercetat și judecat și pentru alte fapte, ajungând la închisoare.

A fost eliberat în februarie anul curent, iar acum a ajuns, din nou, după gratii, pentru furt.

Prins în mai

Calen Vasile a fost propus spre arestare , pe 22 aprilie, la Judecătoria Constanța, însă magistrații au decis să-l plaseze în arest la domiciliu. Procurorii au depus contestație, iar pe 24.04., judecătorii din cadrul Tribunalului au emis pe numele lui mandat pentru 30 de zile. Însă, individul era de negăsit. Acesta a fost depistat pe 13 mai, atunci când i-a fost confirmat mandat de arestare.

”La data de 13 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 49 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au precizat oamenii legii.

Și-a uitat buletinul la fața locului

Așa cum scrie mai sus, Vasile Calen este cunoscut cu antecedente penale. În urmă cu ceva timp, acesta a mers la domiciliul unor vârstnici și a reușit să pătrundă în interior, spunându-le că a fost trimis de fiul lor.

În timp ce oamenii încercau să dea de fiu pentru a le confirma vizita, bărbatul le-a sustras din casă o sumă de bani și a plecat. Oamenii au găsit la fața locului mai multe documente, printre care și cartea de identitate a făptașului, fiind prins la scurt timp. A fost condamnat la închisoare, el fiind cercetat și în alte dosare, fiind eliberat condiționat anul acesta, în februarie.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toata viata lui, asta stie, asta face, umbla cu buletinul in mana ca nu stie cum il chiama!
2
0
Asta chiar ca este prostul hotilor. Sa te duci la furat cu buletinul in buzunar.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212