REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un ITALIAN a fost condamnat la ÎNCHISOARE, după ce a fost prins încercând să vândă DROGURI

Un ITALIAN a fost condamnat la ÎNCHISOARE, după ce a fost prins încercând să vândă DROGURI

Replica API 7 decembrie 2020 | 20:09 1681

Festivalurile de muzică de pe litoral au atras întotdeauna persoane dornice de distracție din toate colțurile lumii. Daniel Porazzo, din Italia, venit pe litoral pentru a participa la festivalul Sunwaves, s-a gândit să facă și un ban cinstit pe lângă distracția aferentă, așa că a încercat să comercializeze droguri fiind prins de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța.

.

Organele de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la Festivalul Sunwaves din zona turistică Năvodari, l-au depistat pe Daniel Porazzo și, procedând la efectuarea unui control corporal, asupra acestuia au fost găsite 20 fragmente din material plastic alb sub formă de bilă ce conțineau o substanță albă granulată cristalină, 8 fragmente material plastic negru sub formă de bilă ce conțineau o substanță albă granulată cristalină și 2 fragmente din material plastic albastru sub formă de bilă ce conțineau o substanță albă granulată cristalină, despre care acesta a declarat că este MDMA și a cumpărat-o din interior. Ulterior, s-a dovedit ca substanta era MDMA.

Ce a spus instanța

Instanța a considerat că, intenția directă prin scop a inculpatului Daniel Porazzo de deținere pentru consum propriu, conform dispozițiilor care încriminează infracțiunile de trafic de droguri de mare risc, reiese din analiza următoarelor elemente: circumstanțele reale de săvârșire a faptelor, precum și a faptului că, infracțiunile de trafic de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu, reprezintă o activitate prin care se facilitează activitate ilegală de deținere a unor astfel de substanțe psihoactive, ori o astfel de faptă prezintă un grad de pericol social ridicat, raportat la faptul că un astfel de pericol este de natură să înlesnească unor persoane încălcarea dreptului la sănătate al unor alte persoane – consumatoare de substanțe psihoactive.

Instanța a decis condamnarea lui Daniel Porazzo la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea unei infracțiuni de deținere, fără drept, de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108