REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un italian condamnat în Constanța se sustrage de 13 ani de la executarea pedepsei

Un italian condamnat în Constanța se sustrage de 13 ani de la executarea pedepsei

Victor ROTARU 10 februarie 2023 | 00:00 1648

Un italian condamnat în România pentru evaziune fiscală, fals intelectual și uz de fals, reușește să se sustragă, de 13 ani, de la executarea pedepsei . Mai mult, și-a trimis avocații în instanță la Constanța să îi obțină anularea pedepsei invocând prescripția, în timp ce el stă liniștit, în libertate.

Un italian condamnat in Constanta se sustrage de 13 ani de la executarea pedepsei

Sunt foarte mulți condamnați de instanțele din România, dar care nu au făcut nici o zi de pușcărie, deși au fost condamnați definitiv, aceștia reușind să fugă în străinătate. Acesta este și cazul lui Pierangelo Carli, condamnat pentru evaziune fiscală, infracțiunea de fals intelectual și infracțiunea de uz de fals, fiind condamnat la 4 ani de închisoare. Italianul este căutat de 13 ani, iar polițiștii nu au reușit să pună mâna pe el, bucurându-se de libertate, departe de „ochii vigilenți ai oamenilor legii.”

Un italian condamnat in Constanta se sustrage de 13 ani de la executarea pedepseiMinută judecătorească

Tocmai din Italia, condamnatul și-a trimis avocații în instanță la Constanța să îi obțină anularea pedepsei legându-se de procedura de care au uzat foarte mulți condamnați, și anume prescripția. Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au respins, ca nefondată, contestația formulată de către condamnatul Carli Pierangelo. Decizia este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca in Italia sunt romani fugiti din tara pentru ca sa scape de puscarie este normal sa fuga si italianul asta in tara lui dupa ce a furat statul Roman,pentru ca in justitia,politia si securitatea din Romania sunt niste angajati corupti,sau spagari cum se mai spune,cu toate ca oameni astia sunt platiti foarte bine din bani contribuabilului roman la bugetul de stat.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468