REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un jucător de la Manchester United a AGRESAT un poliţist, în GRECIA

Un jucător de la Manchester United a AGRESAT un poliţist, în GRECIA

Replica API 23 august 2020 | 00:15 4343

Harry Maguire are parte de o vacanță plină de peripeții alături de partenera sa, sora și un grup de prieteni în Mykonos. Fundașul lui Manchester United a fost arestat ieri dimineață, după ce s-a bătut cu polițiștii și l-a rănit pe unul dintre aceștia, în fața unui bar pe renumita insulă din Grecia.

The Sun a dezvăluit și motivul ce a declanșat scandalul: Daisy Maguire a fost „înjunghiată în mână cu un obiect ascuțit, internaționalul englez văzând atunci roșu în fața ochilor”. Scânteia s-a aprins după un maraton bahic, cu vodcă, whiskey și șampanie scumpe, consumate de după-amiaza într-un resort de lux, unde numai o masă se închiriază cu 1.000 de lire sterline, iar un baldachin cu 500.

„Nici patru polițiști nu l-au prins”

„S-au ciondănit cu alt grup, în care era și un fan îmbrăcat cu un tricou al lui Manchester City. Un prieten al fratelui lui Harry a sărit la bătaie, s-au schimbat cuvinte grele, iar ceilalți din grup au vrut să îl apere. Câteva minute mai târziu, au intervenit și bodyguarzii localului și i-au evacuat”, a mai aflat tabloidul britanic. Atunci, Maguire și clanul vesel s-a mutat de la Bonbonniere la Fabrika pentru a continua distracția, cu vodcă de 1.500 de euro sticla.

După miezul nopții, a intrat în conflict și cu poliția, ce patrula pe străzi. I-au insultat pe agenți care fuseseră chemați să calmeze situația într-un scandal cu un grup care-l recunoscuse pe stoperul lui United și-l provocase. „Nici măcar patru polițiști n-au putut să-l pună jos pe Harry, ce țipa și-i înjura. Pe unu l-a și lovit”, spune un martor.

Maguire a fost condus la interogatoriu la Syros și s-a declarat nevinovat, dar ancheta continuă. Judecătorii îl acuză pentru ultraj, vătămare corporală, insultă și tentativă de mituire a unui ofițer de poliție, după ce Harry a compărut sâmbătă în fața unui tribunal. El a fost lăsat să plece în Marea Britanie, iar avocații trimiși de urgență de tatăl său în Grecia îl vor apăra la următorul termen, pe 25 august, potrivit gsp.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a indraznit un om normal sa critice atitudinea unui vestic, au sarit usereii in cap, ca ne am luat de unul de al lor. Natie de lingai!
1
2
Deci este un mingiucar de nimic!!! Dar cum tu mananci fotbalul pe paine ai sarit repede sa-i dai o limba in dos! Si pana la urma daca rationezi putin o sa-ti dai seama ca fotbalul este o mare mizerie ultra mediatizata la care puneti botul cu totii de parca v-ar plati pe voi cluburile si nu pe agaricii despre care vorbim!
4
0
E jucator la unul dintre cele mai mari cluburi din fotbalul modern si unul dintre cele mai mari cluburi din istorie. Este unul dintre cei mai de perspectiva tineri fotbalisti din lume. Acum spune-ne ... tu cine esti ?
1
6
care mereu sunt pusi pe cearta! degeaba au inventat chestia aia cu gentleman! nu exista asa ceva. sunt niste norme de buna purtare pe care le aplicau, volens-nolens, intre ei cei din curtile regale...!
7
0
mai este si agariciul asta?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108