REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un medic ORL-ist își TRANSFORMĂ CASA în CABINET MEDICAL

Un medic ORL-ist își TRANSFORMĂ CASA în CABINET MEDICAL

Replica API 11 ianuarie 2021 | 00:28 6330

Medicul Adela Mădălina Coiciu vrea să-și transforme casa în cabinet medical. În acest sens, aceasta, împreună cu soțul ei, au primit undă verde de la Primăria Constanța pentru a schimba destinația locuinței.

Medicul specialist în ORL, dr. Adela Mădălina și Mădălin Coiciu au primit undă verde, în data de 6 ianuarie 2021, lucrările pentru a schimba destinația imobilului în care locuiesc. Mai exact, aceștia își vor transforma apartamentul în cabinet medical. Totodată, vor să facă amenajări interioare, să-și amplaseze o firmă luminoasă și să-și creeze o intrare separată de cea a locatarilor din bloc. Astfel, viitorul cabinet medical va fi pe aleea Nalbei, numărul 13, bloc L108. Autorizația este valabilă 12 luni, conform site-ului Primăriei Constanța.

Cine este medicul Adela Mădălina Coiciu

Adela Mădălina Coiciu este medic specialist cu experiență, diagnostichează și tratează afecțiunile urechilor, nasului, gâtului, căilor respiratorii, a sinusurilor, specialitate numită Otorinolaringologie, sau pe scurt O.R.L. Aceasta face parte din echipa de specialişti ai Centrului Medical Cermed. Medicul efectuează consultații însoțite de endoscopii atât pentru adulți, cât și pentru cei mai tineri pacienți.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Diagnostic gresit si tratament gresit de la aceasta doctorita.
2
1
Este un om si un doctor deosebit. Mereu in sprijinul pacientilor, cine a avut nevoie sigur stie. Bravo dna dr. si succes in cariera
0
1
Comentarii negative era de asteptat la o stire!!! E normal ,romanul nu o sa schimbe niciodata mentalitatea si o ramana inferior o viata ,in loc sa creasca se ingroapa cu mana lui asa cum a facut mereu !!! Ma voi cunoasteti aceasta persoana ca sa jigniti??? Pai daca santeti asa destepti si LEI ca sa tastati pe celular pai de ce domnule nu ati deschis voi un cabinet?? De ce nu santeti voi doctori ca sa nu dati spaga in spital ?? Dupa va mai si mirati daca DOCTORI nu se uita la voi !!! E adevarat ca gura lumi o astupa doar pamantul !!!!
2
2
Cine spune ca opelu e masina proasta este el prost
3
4
asta e reclama mascata, trebuie sa platiti amenda pt ca promovati fara sa taiati factura
12
1
Pt oral e ce trebuie
3
2
CU DEMOLAREA TERASELOR DE LA ANTURAJ, MIO SI ZORILE S-A MAI AUZIT CEVA ? INTREB PENTRU UN PRIETEN
4
2
Daca este reclama, nu doar bunul simt ci si legea spune ca textul trebuie marcat corespunzator. Daca nu e reclama platita, asta ar trebui sa fie ultima ta zi de lucru la Rep_lica, tanti Diana.
9
0
Diano asta e tovarasa cu tine ca altfel nu vad rostul articolului.
12
1
Zonele unde se duc bolnavii ar trebui sa benificieze de o atentie deosebita a curateniei ,masuri specifice spitalelor pt evitarea raspandirii bolilor .Solutia cu cabinete medicale in blocurile de locuit a fost una de criza dupa revolutie, dar ar trebui oprita.Blocurile de locuit ar trebui sa fie doar de locuit ,si nu locuri unde se face tinicgerie, se vinde tuica, se fac acte ,se repara pantofi..Primaria ar trebui sa dezvolte proiecte imobiliare cu zone dedicate pt asfel de activitati.Construieste un zona policlinicii 2 un alt bloc cu cabinete de inchiriat la pretui modice pt medici !
5
4
cat a platit ptr stirea asta? E o neica nimeni...
16
1
inainte sa mergeti trebuie sa cercetati. Munceste si la spital si la alta clinica?atunci nu e profesionista! e pusa pe facut bani, asa ca nu mergeti! deja stim ca munceste la cermed! este om, nu robot si pentru a da rezultate de banii ceruti trebuie sa existe timp de odihna, timp pt pacienti. Constanta a ajuns pt doctori o vaca de muls bani si nimic mai mult
10
3
Dna doctor nu cumva vrea sa transforme cocina in casa de .....la felul in care primeste clientii.
4
3
Daca medicii vor sa si practice meseria si altfel decat online atunci pornesc pe barba lor. Curand spitalele se vor privatiza iar sectiile vor fi inchiriate de stat cui da mai mult. Sistemul de sanatate actual a dat faliment.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468