REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° ConstanÈ›a Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° ConstanÈ›a Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un minor din Tulcea a coborât din microbuz și a încercat să părăsească ilegal țara pentru a ajunge la tatăl său!

Un minor din Tulcea a coborât din microbuz și a încercat să părăsească ilegal țara pentru a ajunge la tatăl său!

Replica API 14 martie 2019 | 00:21 426

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, cetățean român, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, ocolind tonetele de control, cu scopul de a ajunge în Suedia la tatăl său.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F Nădlac-Nagylak - judeţul Arad, în data de 12.03.2019, în jurul orei 12.30, au observat, pe sensul de ieşire din ţară, că dintr-un microbuz înmatriculat în România, ce aştepta să ajungă la controlul de frontieră, a coborât o persoană de sex masculin care a ocolit tonetele de control încercând să treacă ilegal frontiera, pe jos, în ţara vecină. Poliţiştii de frontieră au intervenit imediat, cel în cauză fiind oprit înainte de a ieşi din ţară şi condus la sediu punctului pentru verificări. În cadrul verificărilor s-a stabilit că persoana respectivă este un minor în vârstă de 16 ani, cetăţean român, domiciliat în judeţul Tulcea și s-a urcat în microbuz într-o parcare, fără să fie observat de şofer, deoarece dorea să ajungă în Suedia la tatăl său. Cu privire la cele constatate, şoferul microbuzului, S.D. în vârstă de 77 ani, domiciliat în judeţul Brăila, a declarat că nu avea cunoştinţă de faptul că minorul s-a urcat în microbuz şi că l-a observat când aştepta la controlul de frontieră. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei pentru şofer şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru minor, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ca l-au oprit si pe sofer caci la varsta lui sigur nu ajungea cu pasagerii in Suedia...
2
0
o singura explicatie: guvernarea excelenta a coalitiei ce conduc de la revolutie incoace- parintii , ptr a reusi sa-si intretina familia si pe acesti mititei la scoala- copii sufera- nu intereseaza pe acesti nenorociti- sufletelele acestor micuti vor ramane plangand de dorul celor dragi. Iesirea la vot masiv- obligatoriu-OBLIGATORIU- altfel acesti nemernici ne vor desfiinta- ni se va taxa si aerul espirat, nu mai putem supravietuii
4
0
Sofeul micorbuzului are 77 ani? Pai mai traieste ala pana ajunge in Suedia??
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468