REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un neica nimeni l-a lăsat pe apropiatul lui Bolojan fără funcție de conducere în ACN!

Un neica nimeni l-a lăsat pe apropiatul lui Bolojan fără funcție de conducere în ACN!

Mirela PASCAL 4 aprilie 2023 | 00:00 8010

Secretarul de stat din cadrul Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Adrian Foghis, a rămas fără mandatul din Consiliul de Administrație al Canalelor Navigabile. Cine i l-a ”suflat?  Constantin Gabriel Bunduc, numit recent în locul lui Foghiș,  care și-a început activitatea pe 23 martie.  Bunduc este un nume nou în politica românească, și nu s-a remarcat prin vreo activitate notabilă în interesul cetățeanului, ci printr-o declarație care a revoltat aproape întreaga Moldovă, dând de înțeles că  vrea să oprească proiectul Autostrăzii Târgu Mureș – Iași.

Un neica nimeni l-a lasat pe apropiatul lui Bolojan fara functie de conducere in ACN!Constantin Gabriel Bunduc

Începând cu 23 martie a.c., Administrația Canalelor Navigabile are un om nou în conducere. Este vorba despre un ilustru necunoscut, până anul trecut, care s-a făcut remarcat printr-o declarație care a nemulțumit opinia publică. Este vorba despre Constantin Gabriel Bunduc, care i-a luat locul în Consiliul de Administrație al ACN lui Adrian Foghis, apropiat al liderului PNL Bihor, Ilie Bolojan, cu care a colaborat foarte bine în perioada în care a condus Primăria Oradea, fostul director al Zonei Metropolitane Oradea.

Noul șef de la ACN a fost numit de premierul Nicolae Ciucă, la  începutul anului trecut, secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, impus de PSD Bacău. Bunduc e absolvent de drept și fost subaltern al baronului PSD de Bacău, Dragoș Benea.

Un neica nimeni l-a lasat pe apropiatul lui Bolojan fara functie de conducere in ACN!Adrian Foghis

Cum s-a remarcat noul șef de la ACN

La acea dată, omul lui Benea a făcut o declarație care a revoltat aproape întreaga Moldovă. El a anunțat că „Prioritatea mea este Autostrada A13 Bacău – Brașov, fiind singura fezabilă pentru trecerea Carpaților, în opinia mea, de om care a lucrat cu fonduri europene, a colaborat cu Jaspers și Uniunea Europeană. Cred că A13 e prima care poate fi finanțată din fonduri europene”. Imediat societatea civilă a reacționat față de numirea acestuia și deja s-a trimis o scrisoare către Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Sorin Grindeanu în care a solicitat ca Bunduc să nu fie numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Asociația susține într-un comunicat de presă că acesta a făcut dovada apartenenței la un grup de interese care vrea să oprească proiectul Autostrăzii Târgu Mureș – Iași. Autostrada A13 Bacău – Brașov nu avea nici o finanțare asigurată, în timp ce autostrada Târgu Mureș – Iași are finanțare aprobată prin PNRR pentru ambele capete.

Din 2016, este expert accesare fonduri structurale şi de coeziune si șef serviciu fonduri nerambursabile la Aeroportul Internațional George Enescu. Potrivit CV-ului său, a participat la redactarea și implementarea proiectelor de dezvoltare ale Aeroportului Bacău, în valoare de 120 de milioane de euro. Până în 2013 a lucrat în sistem privat, după care s-a angajat la Direcția Dezvoltare Durabilǎ și Managementul Proiectelor a Consiliului Județean Bacău. Se laudă cu un teren și două case de locuit în Bacău, două mașini.Și cam atât !

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati locali,niste capuse platite din bugetul local,neproductivi!La Cernavoda folosesc masina de serviciu in interes personal,fac piata,duc neamurile de colo colo,trai neica!
2
0
ACEL NEICA NIMENI SE VISEAZA VIITOR MINISTRU AL MT. PE FELIE CA MASEUZA AIA PSD ISTA DIN c******i CARE SA TREZIT IN CONDUCEREA UNUI SANTIER NAVAL.
1
0
Cum iti permiti madam p****l sa cataloghezi pe cineva, drept, neica nimeni??? In locul lui te as da in judecata.
8
12
Zagon,tot in locuinta ANL stai?
5
3
Va rugam sa mentionati din ce va finantati activitatea! Cati bani ati incasat in ultimii 2 ani de la institutiile publice din Judetul Constanta? De ce nu publicati detalii despre incidentul in care domnul Lupu Mihai, presedintele CJC a fost implicat si despre care vorbeste toata presa la nivel national?
18
2
da asa este zagon gabriel care este director general nu stie sa faca nimic si sta degeaba la regie si nu se pricepe la nimic , era un amarat de pe strada care umbla cu furturi
7
7
Un neica nimeni are si RAJDP-ul, un sofer devenit Director, este jenant sa ii postez numele, ii dai prostului prea multa importanta, conteaza sa ai un Lup care sa te protejeze.
19
4
Un neica nimeni mai mare decat Catana Jr din MT nu se poate !
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468