REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un nou ajutor social pregătit de Guvern. Se vor acorda lunar tichete în valoare de 500 de lei. Cum poţi beneficia

Un nou ajutor social pregătit de Guvern. Se vor acorda lunar tichete în valoare de 500 de lei. Cum poţi beneficia

Replica API 6 februarie 2018 | 00:31 430

Legea mai prevede ca acest ajutor să poată fi acordat și celor care nu au venituri, cu condiția ca aceștia să efectueze câteva zile de muncă în folosul comunității.

Mai mulți politicieni au depus un act normativ ce prevede ca pensionarii și famiile cu copii care au un venit net mai mic de 1.200 lei să primească lunar bonuri pentru alimente în valoare de 500 lei.

Guvernul pregăteşte un nou ajutor social: se dau lunar tichete de masă în valoare de 500 de lei! Ce trebuie să faci ca să le primeşti

"Statul este obligat prin Constituție să asigure traiul zilnic al cetățenilor săi, dar din păcate la noi nu se prea întâmplă acest lucru. Mulți români nu au ce să mănânce, întrucât veniturile lor sunt extrem de mici.

"Trebuie să intervenim cumva pentru ca toți oamenii să poată mânca cât de cât bine în țara asta. Dacă legea la care lucram va fi votată, atunci, fiecare român va putea să se hrănească, nu la standarde înalte, dar măcar normal dar va trebui să facă și ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care îi ajută și îi susține.

Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor români care nu îşi permit nu este un efort bugetar pentru România”, a declarat unul dintre politicienii care a inițiat acest act normativ.

Sursa: româniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ajutor sa primeasca batrinii,care au muncit o viata,au facut ROMANIA bogata, pe care voi neghibilor de politicieni , de 27 de ani o vindeti si o furati zi de zi,iar ei batrini si bolnavi cu pensii mizerabile traiesc intr-o crunta saracie.RUSINE ,ATI INCEPUT VINATOAREA DE VOTURI.
1
0
cand facem vorbire despre persoanele in varsta,ne gandim la cei de peste 65-70 ani...de ce sa le dam pomeni ???de ce n-au muncit??cine i-a oprit???acestia au avut toate conditiile create pentru a fi pensionari normali..cu munca si pensie suficienta pentru a se intretine pe ei si familiile lor...dar de ce sa mai munceasca???de ce sa nu stea cu presul sub cur,la coltul strazii,si sa manance KAKAT.de unul de altul...clar ca legea nu va trece...mai ales ca acordarea sumei de 500 lei se va face conditionat,de prestarea a unor zile de munca ,,sincer..toti se vor lipsi..mai bine sarac,munca-i grea.
1
1
Ajutor financiar doar ptr batrinii de peste70 de ani nu ptr persoane care nu vor sa munceasca sau nu cauta de lucru
1
0
am NET, conduc o masina pe numele parintilor, am ajutor social, vand tigari,tigari, tigari avem, telefon de smecher, foarte bine cu acest cupon o sa cumpar salam de sibiu.
4
0
dane ai punctat bine .mari escroci pesedistii astea.
3
1
Presiunea acestor paraziti numiti si politicieni sa se mute asupra firmelor care platesc salarii de mizerie cu toate ca preturile platite de noi sun preturi europene.Dar ,acestor jeguri ,le este mai usor si mai la indemana sa vina cu un bon de pomana psd si sa-si cumpere votul,culmea tot pe bani nostri.Cine gandeste ca acei bani vin de la psd sau alt partid sunt doar niste cretini.Acei bani provin tot din jecmaneala lor asupra noastra.
5
0
sa le creize locuri de munca asa le comvine puturosilor sa stea acasa
1
0
Sa invete sa munceasca, sa creieze locuri de munca...Nu mai vrem sa dam ajutoare sociale..Ne-am saturat...Sa lucreze o luna in folosul comunitatii nu doar cateva zile..O LUNA INTREAGA...
9
1
a facut din Ro o tara de asistati si de puturosi... mai munceste draqu...aia harnici au plecat prin strainataturi...sa ne cumpere draqu cineva...ca o sa ajungem ca in triburile din Africa...
10
0
Sunt persoane in varsta care nu au nici un venit,traiesc din mila copiilor,a rudelor, a vecinilor mai instariti, a bisericii, cersesc sau cauta in gunoaie.Ce munca in folosul comunitatii poate sa faca un batran de 80 de ani pentru cei 500 de lei?Sa raspunda un destept care a initiat acest act normativ.
4
3
Tot de la noi Dati.Nu mai Dati atatea ajutoare socale.
10
0
Este corecta doleanta ta! Doar si noi suntem cetatenii acestei tari! Sus lenea!
9
0
Ce plm sa fac eu cu 500 lei, imi cumpar 4 sticle de Chivas pe care le beau in 8 zile. Sa ne dea PSD cupoane de 2000 de lei ca sa intelegem si noi ceva!
4
4
se apropie alegerile,va fi o promisiune pentru viitoarele alegeri ! dupa , se va constata ca este totusi un efort pentru buget !!
17
0
si sa nu mai munceasca nimeni !!
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108