REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un nou SCANDAL între ACȚIONARII hotelului APOLLO din NEPTUN. A fost SUSPENDATĂ o hătărâre a acționarilor

Un nou SCANDAL între ACȚIONARII hotelului APOLLO din NEPTUN. A fost SUSPENDATĂ o hătărâre a acționarilor

Replica API 18 februarie 2021 | 00:36 2524

Un nou scandal între acționarii Apollo Estival 2020 SA! La sfârșitul anului trecut, mai exact pe 7 decembrie 2020, s-a decis în Adunarea Generală a Acționarilor Apollo Estival 2002 SA încheierea unui contract de asociere cu IGM Oninvest SRL, prin care se stabilește efectuarea unor lucrări de investiție la hotelul Apollo, respectiv cotele de participare la profit și pierdere a asociaților și cotele corespunzătoare din dreptul de proprietate asupra imobilului la care trebuie să se realizeze investițiile. SIF Transilvania, unul dintre acționari, încearcă să obțină anularea hotărârii AGA. motivat de faptul ca aceasta este contrara legii.

Deși în hotărârea AGOA se precizează că, cotele vor fi stabilite conform valorilor rezultate dintre valoarea raportului de evaluare al activelor Apollo Estival 2002 S.A și valoarea devizului/lor estimative aferente totalității lucrărilor necesare, in draftul de contract de asociere prezentat acționarilor se face vorbire la faptul că, la finalizarea lucrărilor de construcție, fiecare dintre părți va dobândi în deplina proprietate și posesie din Hotelul Apollo - Apollo Estival 2002 SA cota de 47%, iar IGM ONINVEST S.R.L cota de 53%. Contractul de asociere și clauzele acestuia nu au fost pe ordinea de zi, nu au fost discutate și suspuse aprobării AGOA, spun cei de la SIF Transilvania.

Pe 12 iunie 2020 s-a aprobat încheierea contractului de asociere

De precizat faptul că, anterior acestei decizii, pe 12 iunie, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății Apollo Estival 2002 S.A. s-a decis, printre altele, aprobarea încheierii unui contract de asociere în participațiune cu IGM Oninvest SRL, care să asigure sursa de finanțare pentru investițiile necesare programului de modernizare demarat.

Contractul de asociere participațiune vizează, într-o primă etapă, asocierea în vederea reconstrucției și reabilitării restaurantului și construirii amenajarea piscinei, a dotării lor corespunzătoare, a întreținerii și exploatării în anii următori în vederea maximizării veniturilor. Și această hotărâre este contestată de SIF Transilvania, care deține 39 % din acțiuni, pe motiv că se încearcă o înstrăinare mascată a hotelului Apollo

IGM Oninvest SRL are ca acționar majoritar societatea… Instant Group SRL, deținută de arabul Taha Al Borayashi, condamnat anul trecut pentru evaziune fiscală.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce frumos este opelul ala de culuare maro din fata hotelului
2
0
Ce hotel scirbos intr-o statiune tiganeasca si securistica,mocea & asociatii. In afara de boscheti voucheristi bugetari si ugeseraizari,nimeni cu minte in gindire nu calca in statiunile din sud. Voucheristi din toate tarile,uniti-va! Vreti beton cu asfalt,mergeti in olimp,neptun,cap aurora,venus,saturn,mangalia.Aveti din belsug!Plus tiganime!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468