REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Un nou spital privat în Constanța! Constănțenii, invitați să-și dea cu părerea!

Un nou spital privat în Constanța! Constănțenii, invitați să-și dea cu părerea!

Replica API 2 noiembrie 2019 | 00:00 1082

Un nou spital privat se construiește la Constanța! Acesta va fi situat în apropierea Spitalului Județean pe strada Nicolae Iorga nr. 20. În prezent, aici funcționează un centrul medical de nefrologie și dializă, însă proprietarii intenținează ca, sub același acoperiș să fie mai mulţi operatori medicali cuservicii conexe: cabinete medicale ambulatorii, imagistică, spitalizare, centru de recoltare, laborator. Investitorul este firma cipriotă cu sediul în Otopeni, Ilfov, Sigma Premium SA care a și inițiat un PUZ pentru terenul delimitat de str. Nicolae Iorga, aleea Crizantemei, aleea Lăcrămioarei și bloc J2, zona Tomis 2. Constănțenii sunt invitați să-și dea cu părerea.

Elaborarea PUZ-ului a fost declanșată de necesitatea de dezvoltare a parcelei din strada Nicolae Iorga, nr. 20, cu suprafața de 1329 mp, aparținând SC Sigma Premium SA, din 26.07.2017. Mai exact, amplasamentul obiectivului este în zona centrală a municipiului Constanța, încadrul cartierului Tomis II, în apropiere de Spitalul județean de urgență „Sf. Andrei”, aflat la intersecția bd. Tomis cu str. Nicolae Iorga.Trenul care a generat P.U.Z. este în prezent liber de construcții și este reglementat prin P.U.D. aprobat prin H.C.L.M. 489/23.09.2005. Acesta încadrează terenul studiat în zona de sediu administrativ și depozitări, S+P+3E.. Tema de proiectare prevede pentru terenul care a declanșat P.U.Z. este funcțiunii mixte, inclusiv servicii din sfera activităților legate de sănătatea populației, în regim privat, ca o completare a celor existente în zonă – Spitalul Județean.

Societatea are ca domeniu de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobile proprii sau închiriat. Este înființată în anul 2014 și controlată de Klonus Invest LTD, Atenus Invest LTD și Esperius Invest LTD. Administrator este Alexandros Diamantis.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spitale in praf,fara parcuri.mai mult de imbolnavesti.arhitecti de 2lei,ba,femeia de serviciu e mai bunA decit voi.Intrbati.o!
0
0
Ziaristii p...ii cum sa spui mah??..."sa-si dea cu parerea" in loc de "sa-si spuna parerea" sau "sa-si expuna opiniile"...dati-ai un cap in gura singur-a...M.P....Mars in plM
8
0
Atentie GARDA DE MEDIU!!!!!! Acest spital se pare ca deverseaza pe intrarea dinspre aleea Crizantemelor diverse lichide in fiecare zi, iar in zilele ploioase acestea devin spuma! Poate cineva spune ce substante contine lichidul deversat si care poate fi un pericol iminent pentru trecatori si locuitorii din zona???? Sper ca autoritatile sa intervina!
13
1
Chiar aveam nevoie in oras de inca un spital ,de zici ca tot orasul e bolnav,in loc sa renoveze spitalul mare,ca si cu blocurile ,de zici ca se muta americani la noi, si noi nu avem fabrici unde sa munceasca oameni,ca de treizeci de ani nu sa facut nimic doar au construit haotic.....nu mai vorbim de restu...
7
5
din Constanta !!!
18
3
Sa faca, dar fara locuri de parcare ca sa ne amendeze politia.
7
0
Vor sa-l faca .. e bine daca l-ar face dar se vor importivi machedonii care vor sa faca blocuri, pac tzac da primaria in judecata si anuleaza PUZ-ul din motive puerile, hai cu branza si fa domle bloc ca de blocuri avem nevoie !!!
14
5
In apropiere e centrul de dializa unde am fost la un nefrolog f superficiala ---Ori nu se pricep ori dau rasol
8
3
...ati ramas fara bani...cine draqu mai vrea sa plateasca loc de parcare daca isi gaseste locul ocupat pana la ora 17.00....nu toata lumea are acelasi program...mai bine fara plata ...parchez unde vreau...
8
1
dar locuri de parcare are...?!? arhitectul pulii vanturache , care a concurat singur pe locul de la primarie , stie...?
19
0
ba,lasati termopanele si vrajelile.Daca aveti medici gutui,sau residenti de astia facuti cu examene platite,o sa dati faliment.Daca nu ai medici pregatiti,poti sa ai echipamentul lui peste. Iar in cta urologi,cardiologi,etc,sint mai greu da gasit decit o bijuterie in mare!
20
4
Un popor tinut in bezna si speriat de niste excroci care le sug si ultimul banut. Explozia de clinici, spitale private si farmacii sunt o marturie.
23
5
Povesti, daca suntem bolnavi tot spitalele de stat ne interneaza si ne fac bine, nu asa zisele spitalute. povesti ca sa nu zic basme
20
5
Toti doctori de la spitalul municipal isi redirectioneaza pacienti la privat. Este era monopolului medical. Oricum, cel mai bun doctor, e trenul de Bucuresti.
28
2
De obtinut foarte usor obtin unii tot felu de avize pentru tot felu de activitati . Dar locuri de parcare asigura cei care au afaceri . Plus ca traficu rutier este supra aglomerat , la asta se gandeste careva .
11
1
sufoca orasul. Cate locuri de parcare vor pune la dispozitia clientilor? Nicolae Iorga este una dintre cele mai poluate strazi. Se impune un singur sens de circulatie.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212