REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Un OBSEDAT SEXUAL a BĂGAT SPAIMA în femeile din Năvodari. VIDEO

Un OBSEDAT SEXUAL a BĂGAT SPAIMA în femeile din Năvodari. VIDEO

Replica API 14 august 2021 | 00:43 6592

Locuitorii din Năvodari sunt terorizați în ultimele zile de un obsedat sexual. Un individ, care este cunoscut cu probleme psihice, și-a scos organul genital în fața ei. Potrivit informațiilor noastre, acesta nu este la prima abatere, bărbatul, cunoscut ca Achim, umblă băut dar și drogat, se ia de oameni pe stradă, a fost prins și cu arme albe și a fugit și de la spitalul de la Palazu Mare. Femeia căreia i s-a întâmplat grozăvia solicită ajutorul Poliției pentru a face ceva împotriva bărbatului. În urmă cu doi ani,înarmat cu o rangă, a spart geamurile magazinelor și a atacat oamenii.

Bărbatul a mai avut de-a face cu legea

Individul este catalogat de mai mulți locuitori din Năvodari ca obsedat sexual, nefiind prima dată când acesta se expune în public. O mamă s-a declarat de-a dreptul speriată de ce ar putea face acest Achim: ”Avem copii mici și ne este frică pentru ei. Nu mai putem ieși pe stradă din cauza acestui dezaxat. Din câte am înțeles a fost și la Palazu. Poliția trebuie să facă ceva și să îl ia de pe străzi. ” a declarat aceasta pentru Replica de Constanța. De altfel, nu este singura care reclamă atitudinea individului.

Se pare că Achim nu este la primul conflict cu legea, în urmă cu aproape 2 ani, înarmat cu o rangă, acesta a început a spart geamurile magazinelor și a atacat oamenii. Doi trecători au intervenit și l-au imobilizat, ulterior fiind solicitată intervenția oamenilor legii.

S-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri

Contactați de reporterii Replica în legătură cu acest caz, reprezentanții IPJ au declarat că individului i s-a făcut dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, cercetările urmând să continue în acest caz.

IMAGINI de la incidentul de acum doi ani când, înarmat cu o rangă, a spart geamurile magazinelor și a atacat oamenii

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!
8
0
Navodari e gen Ferentari . Pacat de oamenii cinstiti care locuiesc acolo. Politia isi face treaba ca intrun sat uitat de lume
7
0
Politia nu face nimic avem un oras de destrabalati
5
1
E plin orasul de drogati si retardati si politia doarme
7
0
Ce scrie pe umflatul ala? Politia locala rutiera??? Nu exista asa ceva. De cand paznicii de panselute au ajuns politisti?
10
3
Vladut sa ne cacam in tine.colectivu de pe a 3 a
0
1
Cica se drogheaza cu spirt, lol.
2
1
politia locala rutiera???? nu ca ar avea competente pe rutier. Si daca e rutiera de ce se leaga de pietoni ???
11
3
Politia Locala.Grup infractional organizat, cauta pe YT
12
2
Nu a-i cunoasteti pe Roni ? ......precum detergentul Boni ? Are mintea in colturi tintuita cu acel ciocan.......de ani buni , in bolturi !
1
2
Femeia nu mai vazuse un ciocan de ani buni si acum s-a speriat ca nu mai stia ce e ala
9
13

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468