REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un parc public pentru câini, doleanța năvodărenilor cu animale de companie

Un parc public pentru câini, doleanța năvodărenilor cu animale de companie

Replica API 2 mai 2018 | 00:00 422

Consilierul local PMP Costel Aurelian Dumitrașcu este inițiatorul unui proiect de hotărâre privind înființarea unui Parc public pentru câini, în orașul Năvodari. Proiectului i-a fost atașată și o listă cu 192 de semnături de la proprietarii de câini, care susțin necesitatea unui astfel de parc în orașul Năvodari.

„Numărul câinilor cu stăpân din orașul Năvodari este într-o continuă creștere, la fel și riscul înmulțirii microbilor și bolilor care se răspândesc prin dejecții (urină și fecale). Foarte multe persoane, din lipsă de alternative, elibereayă câinii prin parcuri, iar prin dejecțiile acestora pe spațiul verde riscăm să îmbolnăvim copiii care se joacă în acele locuri.

Oferindu-le alternativă, un loc special amenajat pentru câinii cu stăpân unde să fie eliberați să alerge și să se joace liberi, cu alți câini, ar reduce considerabil riscurile de răspândire ale bolilor și microbilor, dar ar și stopa atât frica, cât și fobia oamenilor legate de animale (alergii), inclusiv a părinților îngrijorați pentur sănătatea copiilor. (...) Inițiez și supun spre aprobare proiectul de hotărâre privind exprimarea unui acord de principiu în vederea amenajării parcului public pentru câini în orașul năvodari

Atașat de acest proiect aveți și un număr de 192 de semnături de la proprietari de câini ce sunt de acord cu înființarea acestui parc public pentru câini în orașul năvodari”, se arată în expunerea de motive a proiectului propus de consilierul Dumitrașcu.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iubitorii de animalute sa puna mana de la mana si sa construiasca un adaport
1
0
Felicitari! Asteptam si in Constanta asemenea tarcuri. In tarile civilizate astfel de tarcuri sunt ceva obisnuit si nu costa mult un gard si o poarta! Cine e ipocrit si pune copiii in problema cainilor, sunt sigura ca in viata lor nu au ajutat un alt copil sau au ajuns prin orfelinatele din C-ta! Dar gasim motive ca sa aruncam cu ,,noroi"...Felicitari inca o data!
2
1
Dl Dumitrascu cu banii care ii cheltuiti pe hrana cainilor mai bine dadeati de mancare la niste copii . Asteptam niste proiecte mai serioase .
0
3
ca sa isi miroasa doar ei cacatii si sa calce in ei, nu si ceilalti care nu au caini.
6
6
Si dam si noi niste copii sa saturam haitele cu propietari ? Bagami asi pula n sanatatea voastra de nebuni !
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108