REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un popă beat s-a dat peste cap cu maşina - VIDEO

Un popă beat s-a dat peste cap cu maşina - VIDEO

Replica API 31 ianuarie 2013 | 00:00 223

A băgat în spital doi copii

A băgat în spital doi copii

Accident spectaculos în Constanţa! Trei autoturisme marca Skoda, Ford şi Audi A4, au fost şifonate, joi, din cauza unui şofer atât de beat încât a făcut şi circ. Întrebat cât a băut, răspunsul lui a fost pe măsura paharelor consumate: "Să moară mă-ta! Eşti prost!". Facem precizarea că autoturismul şoferului băut a reuşit "performanţa" de a se întoarce cu roţile în sus, provocând şi tamponarea altor două autoturisme. Poliţiştii spun că bărbatul, care circula pe contrasens cu viteză, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic de două maşini care circulau regulamentar. Evenimentul a avut loc pe bulevardul 1 Mai din Constanţa. Poliţiştii au demarat o anchetă. La etilotest, verdictul a fost: 0,96% mg/litru alcool pur în aerul expirat. Tot în urma verificărilor s-a constatat că şoferul băut este preot şi locuieşti în Eforie. În maşina sa, un Audi A4, pe banchetă a fost găsită o sutană. Preotul, pe nume Valeriu Roman, nu a recunoscut nici o clipă că ar fi comis vreo ilegalitate. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru analize. Tot la spital au mai ajuns şi alţi doi copii, de 6 şi 9 ani, pasageri în autoturismul Ford. Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au declanşat şi ei o anchetă şi spun că acesta riscă să fie exclus din rândul bisericii. Oamenii din Eforie îl ştiu ca pe un bun creştin şi spun că soţia lui ar fi cadru medical.

Valeriul Roman nu mai este "slujitorul Domnului"

Arhiepiscopia Tomisului a transmis printr-un comunicat, remis redacţiei "Replica", faptul că: "Permanenţa Consiliului Eparhial, convocată în regim de urgenţă a luat decizia suspendării preotului atât din calitatea de preot slujitor, cât şi din funcţia de consilier cultural pe care o avea în cadrul instituţiei noastre. De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului condamnă comportamentul acestuia din timpul anchetei pe care poliţia o desfăşoară. Suntem alături de persoanele care au avut de suferit de pe urma acestui accident şi sperăm în însănătoşirea lor cât mai rapidă". Preotul Valeriu Roman slujeşte la Biserica Sfântul Mina, situată pe malul lacului Tăbăcărie. Este şi consilier eparhial şi dirijorul Corului Eparhiei Tomisului. Preotul este la prima abatere, susţin oamenii legii. I-a fost ridicat permisul de conducere şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cazul nu este singular

Tot în atenţia poliţiştilor a ajuns şi un preot din Vaslui. Şi pe el l-a pus necuratul să bea şi să se urce la volan, iar apoi n-a scapat de poliţişti nici cu rugăciuni, nici cu înjurături. Le-a încercat pe amândouă, când a fost pus să sufle în fiolă. Dar fără efect. Unsul Domnului a făcut un scandal monstru, la fel ca preotul din Constanţa, şi până la urmă s-au ales cu dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108