REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un RECIDIVIST, aflat sub CONTROL JUDICIAR, a FURAT un... AFTER-SHAVE

Un RECIDIVIST, aflat sub CONTROL JUDICIAR, a FURAT un... AFTER-SHAVE

Replica API 8 august 2020 | 00:06 1186

Un recidivist din Medgidia, aflat sub control judiciar, a călcat din nou pe bec. Astfel, Nicolae Valentin Mandache, pe când se afla sub puterea măsurii preventive a controlului judiciar, a sustras un after-shave marca Adidas, în valoare de 19,50 lei, din magazinul S.C. Foişor, punct de lucru Cernavodă, iar când a vrut să părăsească incinta magazinului a fost surprins de către agentul de securitate.

Cum s-au desfăşurat faptele:

La data de 3 ianuarie 2020, Nicolae Valentin Mandache aflându-se sub control judiciar, după ce a semnat opisul, conform programului de supraveghere, la Poliția Orașului Cernavodă, s-a deplasat în incinta magazinului S.C. Foişor, punct de lucru Cernavoda, unde a sustras un after-shave, marca Adidas în valoare de 19,50 lei, iar în momentul în care a părăsit incinta magazinului a fost surprins de către agentul de securitate, prejudiciul fiind recuperat integral. La data de 03.01.2020, inculpatul s-a prezentat la sediul Poliției Oraș Cernavoda, a semnat opisul de prezență, după care s-a deplasat în incinta magazinului S.C. Foişor Cernavodă, de unde a sustras un after-shave marca Adidas, expus pe raft la vânzare. Inculpatul a părăsit incinta magazinului, ocolind casele de marcat, a fost observat de către șeful de magazin, , care a sesizat agentul de securitate, respectiv .

Ce a declarat suspectul

Nicolae Valentin Mandache a arătat că la data de 03.01.2020, s-a deplasat la Poliția Orașului Cernavodă pentru a semna opisul de prezență, întrucât se afla sub control judiciar. La un moment dat, a intrat în magazinul S.C. Foişor pentru a face cumpărături, dar în timp ce se afla în magazin a observat că nu avea bani asupra sa, fapt pentru care s-a deplasat la un raft și a luat un after-shave marca Adidas pe care l-a băgat în buzunarul de la geacă. După ce a luat acest produs, a ieșit din raionul de cumpărături, a ocolit casele de marcat, iar la ieșire din magazin a fost strigat de agentul de securitate, care i-a spus să scoată ce a furat. S-a întors din drum și i-a spus că nu a furat nimic, însă a fost prins de agentul de pază care a găsit asupra lui after-shave-ul Adidas care astfel, a fost recuperat.

Instanţa a decis condamnarea lui Nicolae Valentin Mandache la 9 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt.

Inculpatul a “testat” şi închisorile din Turcia

Vă reamintim că Nicolae Valentin Mandache este un infractor cu ştate vechi şi nu doar în România. Astfel el a fost în 2007 într-o închisoare din oraşul Kocaeli din Turcia, , iar în România a fost condamnat în anii 2011 şi 2013 pentru furt calificat.

Citeşte şi

Un individ din Cernavodă a testat inclusiv ÎNCHISOAREA din TURCIA! Dar tot mai bune sunt maşinile din Constanţa

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mie sa imi aduca banii , sunt un zgarci de om,sunt nebun cu capu de la atatea griji, dar mai deschid cateva magazine si ma duc la cimitir dupa
0
0
Eu am furat in complicitate cateva sute de milioane de euro cu Microsoft si am facut la misto cateva luni de parnaie...minunat pt un after shave 9 luni de parnaie.Smenarii liberi fraeeri in parnaie.
3
1
La inchisoare are trei mese pe zi asigurate prin efortul societatii,are ce imbraca,nu plateste chirie,apa,gaze,curent,plus ca faca scoala de infractori mai departe,ca doar nu va inchipuiti ca puscaria este ceva educativ.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108