REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un român a încercat să răpească un bebeluș pe stradă în Belgia

Un român a încercat să răpească un bebeluș pe stradă în Belgia

Georgiana BOGLEA 15 aprilie 2024 | 15:57 536

Un cetățean român se confruntă cu acuzații grave în Belgia, după ce a fost implicat într-o tentativă nereușită de a răpi un bebeluș de cinci luni direct de pe stradă. Incidentul a avut loc în comuna Ganshoren și a stârnit un val de indignare atât la nivel local, cât și internațional.

Un roman a incercat sa rapeasca un bebelus pe strada in Belgia

Cum s-a întâmplat totul


Conform informațiilor oferite de autoritățile locale, românul, în vârstă de 28 de ani, a încercat să fure copilul în timp ce mama acestuia era ocupată să pună bagajele în mașină. El nu a acționat singur, ci a fost ajutat de un complice. Cei doi bărbați, folosind o dubă albă, au fost observați de trecători în timpul tentativei de răpire, moment în care intervenția promptă a acestora a salvat copilul dintr-o situație potențial tragică.

Alertați de martori, polițiștii au sosit rapid la fața locului. Complicele românului a reușit să scape, însă principalul suspect a fost reținut și dus la secția de poliție pentru interogatorii.

Ce au transmis autoritățile în acest caz


Parchetul din Bruxelles a confirmat incidentul și a început o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele care au dus la acest act disperat. „Un bărbat, născut în 1994, a fost arestat de poliție. După interogatoriu, el a fost pus la dispoziția Parchetului din Bruxelles, care a numit un judecător de instrucție”, a comunicat instanța din Bruxelles, arată spynews.ro. În plus, a fost depusă o plângere pe numele bărbatului pentru tentativa de răpire a unui minor, un delict considerat foarte grav.

Cazul a stârnit o serie de întrebări legate de securitatea pe străzile din Belgia și de măsurile necesare pentru a proteja copiii în spații publice, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur era gipsan de pe meleagurile noastre, unde s-au inmultit ca soarecii !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272