REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un șofer a vrut să-și parcheze SUV-ul într-un magazin de pe Atelierelor... dar n-a putut să intre!

Un șofer a vrut să-și parcheze SUV-ul într-un magazin de pe Atelierelor... dar n-a putut să intre!

Cristina BĂRBUCEANU 21 ianuarie 2023 | 00:00 7124

Un șofer din Constanța a ținut, neapărat, să se afirme sau să-și scoată în evidență SUV-ul pe care... nu numai că l-a parcat pe trotuar, însă mai avea puțin și-l băga într-un magazin de pe Atelierelor. Dacă ușa s-ar fi deschis spre exterior, cei care-și desfășoară activitatea aici ar fi rămas blocați înăuntru. Odată cu venirea zorilor, șoferul a binevoit să își ia mașina de acolo.

Un sofer a vrut sa-si parcheze SUV-ul intr-un magazin de pe Atelierelor... dar n-a putut sa intre!

Asta era priveliștea din interiorul magazinului

Multe întâmplări ciudate se mai întâmplă în orașul cu largă deschidere la Marea Neagră. Poate și aerul marin le afectează unora vederea și cugetul, mai ales atunci când vorbim despre șoferi și parcări. Nu trece o zi în care să nu vedem sau să nu auzim despre o depășire pe contrasens, o mașină lăsată pe avarii în vreo intersecție importantă, o șicanare în trafic sau o mașină parcată „pe dos”.

Un sofer a vrut sa-si parcheze SUV-ul intr-un magazin de pe Atelierelor... dar n-a putut sa intre!Dacă nu era ușă, șoferul putea foarte bine să parcheze direct în magazin

În ultima categorie se încadrează și un șofer cu un SUV care și-a găsit cel mai prost loc pentru a parca. Desigur, trecem peste faptul că s-a urcat cu mașina pe trotuar, căci astfel de lucruri am mai văzut prin municipiu. Dar ce ne-a captat cu adevărat atenția este faptul că SUV-ul a blocat accesul într-un magazin, dar și ieșirea din acesta, iar imaginile vorbesc de la sine.

Un sofer a vrut sa-si parcheze SUV-ul intr-un magazin de pe Atelierelor... dar n-a putut sa intre!Trotuarul a fost ocupat în totalitate de bolid, iar de intrarea în magazin nici nu mai vorbim

Un angajat al magazinului blocat de bolidul de lux a declarat pentru Replica: „Mașina era parcată fix în magazin. Dacă ușa se deschidea în afară, nu se mai putea ieși. Colegul meu cred că a chemat Poliția Locală după ce am ieșit eu din tură pentru că, de dimineață, mașina nu mai era acolo”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CT 44 WXR. Cu placere !
13
1
de ce i-ati blurat numarul ? doar ca sa nu stie lumea cine e IDIOTUL ?
14
0
Va rog, nu mai spuneti șofer/ șoferi! Sofer este o meserie cum sunt multe altele. Dnul la care faceti referire este conducator auto.
5
1
Trebuia sa i dati foc cocalarului !
15
3
Unde sa fie sa prinda babele cu patrunjel
21
3
Dar Politia Locala unde era? Erau în pauză sau aveau interzis de la șefi sa intervina? dar masina? masina avea sau nu semn de handi....?
16
4
Taraneteleeee a ajuns de la coada vacii la volan dar tot p***t e
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272